Casa > Coneixement > Contingut

Avantatges de tots els aspectes dels filtres autolimpiants

Sep 28, 2018

Actualment, el filtre autolimpiador s'utilitza àmpliament en la indústria del tractament d'aigües. El seu senzill disseny i bon rendiment fan que els clavegueres aconsegueixin el millor efecte de filtració. El filtre autolimpiador supera moltes deficiències, com ara l'absorció de brutícia, l'embussament de brutícia, el despreniment i la neteja de la part de filtració, i el control de l'estat del filtre i les funcions de filtratge de l'aigua crua i la neteja i descàrrega automàtica del filtre. element. A més, el sistema proporciona un subministrament d'aigua ininterromput durant la neteja de les aigües residuals i es pot controlar l'estat de funcionament del filtre i el grau d'automatització és elevat.

El filtre autolimpiador utilitza una estructura de múltiples capes i el filtre teixit patentat amb la màxima precisió de 10 micres s'utilitza com a mitjà de filtre. La malla de filtre està fabricada en acer inoxidable 316L, que té els avantatges d'un efecte de filtració estable i resistència a la corrosió. El filtre autolimpiador obre la vàlvula de bufet mitjançant l'interruptor de pressió diferencial i acciona el dispositiu de neteja per eliminar les impureses suspensives a la pantalla del filtre. Durant aquest procés de neteja, la producció d'aigua no es veu afectada.

El filtre autolimpiant té un bon efecte de filtració, la malla de filtre teixit patentada especial garanteix un efectiu àrea i efecte de filtració; i el seu efecte de retrocés és bo. Adopta tecnologia d'escaneig de succió punt a punt, i la velocitat de flux d'aigua inversa al filtre pot arribar a diverses desenes de metres per cada. En segons, assegureu-vos que el filtre estigui 100% net; el remolí porta menys temps, només triga uns 10 segons, i el sistema continua fluint durant la neteja.

El filtre autolimpiante és de molt baix cost, el filtre 316 d'acer inoxidable no té contacte directe amb el mecanisme de neteja, sense problemes de desgast, l'ús normal es pot utilitzar durant almenys 10 anys, en general no requereix manteniment; al mateix temps, el controlador electrònic es pot utilitzar d'acord amb els requisits dels usuaris; La sala de control central està connectada per realitzar una monitorització remota i registrar automàticament el nombre de neteges.http: //www.inocofiltration.com/