Casa > Coneixement > Contingut

Avantatges del filtre de rascador extern autonetejant en comparació amb el raspallat intern

Jun 29, 2019

Amb l’avanç continuat de la industrialització a la Xina, els filtres d’auto-neteja de rascadores s’han utilitzat àmpliament en el camp industrial. El rascador de filtre autonetejable es pot raspar amb múltiples conjunts i s'adjunta a la superfície de l'element filtrant i l'efecte raspat és bo; el rascador de material es pot fabricar en acer inoxidable i raspat a l'interior a causa del problema d'angle. Si s’utilitza un rascador d’acer inoxidable, l’element del filtre està molt usat.

Després que el cilindre de filtre autonetejable sigui més gran que 400, la quantitat de descàrrega de neteja és significativament menor que el tipus de raspallat intern. El raspall extern redueix la pèrdua de materials; després que el cilindre sigui més gran que 400, el sistema de rascadors de la rascadora externa encara està en el seu lloc. Després que el rascador interior sigui gran, el rascador i el filtre no es poden instal·lar amb molta precisió. Fins i tot si s'aconsegueix la precisió de mecanitzat, la fixació entre l'eix i el rascador pot augmentar la deformació a causa de la longitud.

L’element de filtre d’auto-neteja de la fulla de filtre interior es processa i es fixa. A causa de la necessitat d’adaptació de l’anell de subjecció i del sòl, la tolerància real és inevitable a causa de les toleràncies de mecanitzat i les toleràncies de muntatge, i el rascador i l’element de filtre no es poden instal·lar completament. El raspat no és net; el filtre de raspallat exterior i el conjunt de rascadors es poden processar sobretot després del muntatge per minimitzar els errors.

L'arbre de transmissió interior de rascat és llarg en relació amb el rascador exterior i més llarg és l'eix, més fàcil es deformarà i afectarà de nou la precisió de fixació. El rascador del rascador exterior és una unitat fixa, la porció de l'eix de transmissió és curta, la deformació i l'error no són causats per l'eix, i la deformació no provoca un desgast addicional a l'eix.