Casa > Coneixement > Contingut

Avantatges del disseny de disc centrífug filtre automàtic laminat

Jul 14, 2018

Mitjançant l'estudi en profunditat del filtre laminat de rentat automàtic, la tecnologia de disc centrífug únic s'ha dissenyat per ajudar els usuaris a gastar menys, estalviar energia i estalviar aigua. Com a component central del filtre, el laminat de filtre acanalat permet una filtració més profunda i profunda per a una filtració precisa i segura.

El disc espiral del filtre automàtic laminat de filtre produeix un efecte centrífug únic, de manera que les partícules grans a l'aigua es trenquen a la paret interna del filtre, lluny del laminat abans d'entrar al filtre de laminat per a la filtració de profunditat. L'efecte centrífug construït en aquest filtre de disc redueix considerablement la freqüència de neteja de les laminacions del filtre, aconseguint l'objectiu d'un menor cost de manteniment i estalvi d'aigua del filtre.

Durant l'operació, l'aigua flueix a través de l'entrada del filtre de rentat automàtic de laminació, i el pistó del cartutx de filtre comprimeix els laminat. L'únic disc centrífug del filtre primari del disc centrífug es troba a la part inferior del filtre. Quan el flux d'aigua entra al filtre en contacte amb la direcció tangencial de la fulla de plàstic del disc centrífug, l'efecte centrífug generat provoca que l'aigua porti grans impureses de partícules a la paret interna del filtre i es concentri a la part superior del filtre. L'aigua amb menys impureses i després contacte amb el filtre laminat redueix considerablement la freqüència de neteja requerida per al laminat, aconseguint una solució més senzilla per a l'estalvi d'aigua i el manteniment dels equips.

Quan l'etapa de neteja d'una unitat de filtre entra al final, el pistó del cartutx de filtre del filtre automàtic laminat retràctil torna a la posició original i es prem el laminat per començar una nova ronda de filtració. Al mateix temps, la propera unitat de filtre entra a la fase de retractilat.


http://www.inocofiltration.com/