Casa > Coneixement > Contingut

Avantatges dels filtres autolimpiants en comparació amb els productes tradicionals de filtració

Feb 23, 2019

El filtre autolimpiador és un dispositiu de filtratge típic. Utilitza el filtre per interceptar directament les impureses a l'aigua, elimina els sòlids i les partícules en suspensió, reduint enormement la terbolesa, la depuració de la qualitat de l'aigua i la reducció de la contaminació del sistema, les algues, l'òxid, etc. El propòsit és netejar l'aigua i protegir la resta del sistema funcioni correctament.

 

Atès que el filtre autolimpiador utilitza equips intel·ligents, el seu sistema pot identificar automàticament el grau de deposició d'impureses i descarregar automàticament el senyal de la vàlvula de clavegueram. Especialment quan s'utilitza en la indústria del tractament d'aigües, el disseny senzill del filtre autolimpiante i el bon rendiment fan que l'aigües residuals aconsegueixin l'efecte de filtració desitjat.

 

En comparació amb els productes de filtre tradicionals, el filtre autolimpiador no només supera moltes deficiències, com ara una petita quantitat de brutícia, fàcil de bloquejar per la brutícia, s'ha de desmuntar i netejar a la part del filtre i no pot controlar l'estat del filtre , i també es pot filtrar l'aigua crua i automàticament. L'element del filtre realitza la funció de neteja i descàrrega de les aigües residuals i el sistema proporciona un subministrament d'aigua ininterromput durant la neteja de les aigües residuals i es pot controlar l'estat de funcionament del filtre i el grau de l'automatització és alta.

 

En circumstàncies normals, el funcionament i el control del filtre autolimpiant es pot completar sense cap tipus d'alimentació externa; i es pot ajustar la neteja contínua durant el període de rentat de rentat; l'equip pot ser vertical, horitzontal, invertit, qualsevol posició en qualsevol direcció. Instal·lació, utilitzada en energia industrial, agrícola, municipal, electrònica, medicina, alimentació, impressió i tenyit, construcció, acer, metal·lúrgia, paper i altres indústries, filtració d'aigua.

 

Per exemple, quan s'utilitza el filtre d'autolimpiadora en la reutilització de l'aigua, l'índex de qualitat de l'aigua després del filtratge mitjançant el filtre autolimpiador és inferior al nivell de qualitat de l'aigua potable, però més alt que les aigües residuals que es permeten descarregat. L'estàndard de qualitat de l'aigua es pot utilitzar com a verdorització del parc i aigua de rius i llacs, aigües verdes urbanes, aigües residuals de la superfície viària, centrals tèrmiques i aigües frigorífiques de plantes químiques, aigua de rentat d'automòbils, etc., reduint enormement els costos de consum i estalvi de recursos. .www.inocofiltration.com