Casa > Coneixement > Contingut

Avantatges del filtre de bosses

Apr 17, 2019

El filtre de bosses és un dispositiu de filtre multiús que té una estructura nova, un volum reduït, un funcionament senzill i flexible, un estalvi d'energia, una alta eficiència, un treball de segellat i una aplicabilitat forta. L’interior del filtre de la bossa està recolzat per una cistella de malla metàl·lica. El líquid circula des de l'entrada, es filtra a través de la bossa de filtre i surt de la sortida. Les impureses s’intercepten a la bossa de filtre i la bossa de filtre es pot utilitzar contínuament després de ser substituïda.

El filtre de bosses té molts avantatges, com ara una estructura raonable, un bon rendiment de segellat, una bona circulació, un funcionament senzill, i similars, especialment la taxa de fuites laterals de la bossa de filtre és petita, es pot assegurar correctament la precisió de filtració i la bossa de filtre ser reemplaçat ràpidament, de manera que es redueixi el cost d’operació. Les superfícies internes i exteriors del filtre es llancen i poleixen mecànicament, que és mitjana i fàcil de netejar.

Avantatge del filtre de bosses

1. El filtre de bosses té una estructura compacta, una mida raonable, una instal·lació i un funcionament senzills i còmodes i una petita empremta.

2. El filtre de bossa té una alta precisió de filtració i és adequat per a qualsevol partícula fina o matèria suspesa. El rang de filtració pot ser de 0,5 a 200 micres.

3. El flux de processament per unitat d’àrea de filtració és gran, la resistència de filtració és petita i l’eficiència de filtració és alta.

4. El filtre de bosses s’utilitza àmpliament; es pot utilitzar per filtrar amb velocitat aproximada, mitjana o fina. Quan s’aconsegueix el mateix efecte de filtració, els equips, com el filtre de marc fi i el filtre d’elements de filtre, tenen un cost d’inversió més baix i una llarga vida útil. I un baix cost de filtració

5. Alta precisió de filtració, gran capacitat de filtració, baix cost i alta eficiència

6. El filtre de bosses de líquid no està net i la substitució de la bossa de filtre de líquid es pot completar en 30 segons, cosa que resulta convenient i ràpida, estalvia treball i temps. Www.inocofiltration.com