Casa > Coneixement > Contingut

Avantatges del filtre bossa

Apr 19, 2019

El filtre de bossa és un mecanisme de filtre polivalent amb la seua estructura novel·lística, petit volum, operació simple i flexible, l'estalvi energètic, alta eficiència, segellat treball i fort aplicabilitat. L'interior del filtre bossa és recolzat per una cistella de malla metàl·lica. Fluxos líquids en des de la Cala, es filtra a través de la borsa de filtre i fluxos de fora de la presa. Les impureses són interceptats a la bossa de filtre, i la bossa de filtre pot ser utilitzat contínuament després de ser substituït.

El filtre de bossa té molts avantatges com estructura raonable, bon rendiment segellat, circulació fort, fàcil operació i similars, especialment la taxa fuita lateral de la bossa de filtre és petita, la precisió de filtració pot ser garantida correctament i el bossa de filtre pot ser ràpidament reemplaçat, així que es redueix el cost d'operació. Les superfícies interiors i exteriors del filtre són mecànicament va criticar i polit, que és mitjana i fàcil de netejar.

Avantatge de filtre de bossa

1. el filtre de bossa és de mida compacta en estructura, raonable en mida, simple i convenient instal·lar i operar, i té una mida reduïda.

2. el filtre de bossa té precisió alta filtració i és adequat per a les partícules fines o els materials suspesos. La gamma de filtració poden ser de 0,5 a 200 micres.

3. el cabal de tractament per unitat d'àrea de filtració és gran, la resistència de filtració és petit i l'eficàcia de filtració és alta.

4. bossa filtre s'utilitza àmpliament; es pot utilitzar per taxa, tarifa mitjana o bé filtració. Quan s'aconsegueix el mateix efecte de filtratge, l'equip com el filtre d'estructura fina i el filtre d'element tenen menor cost d'inversió i llarga vida útil. I de baix cost de filtració

5. filtració alta precisió, capacitat de filtració gran, baix cost i alta eficiència

6. el filtre de bossa líquida és no netejar, i la substitució de la bossa de filtre líquid es pot completar en 30 segons, en què és convenient i ràpid, que estalvia treball i temps. www.inocofiltration.com