Casa > Coneixement > Contingut

Filtre d'aire Eficiència de filtració La implementació d'estàndards i la quantitat de filtres d'aire

Jan 23, 2018

El filtre d'aire, entès literalment, és un tipus de filtre que s'utilitza per filtrar aire, anomenat filtre d'aire. Per tant, aquest tipus de filtre, quin coneixement s'ha de dominar, abans que es puguin utilitzar correctament i, al mateix temps, per garantir bons resultats? A continuació, s'abordarà aquest problema, aquest tipus d'aprenentatge i comprensió de filtres, de manera que també pot fer que el producte sigui utilitzat, bons avantatges econòmics, per evitar el malbaratament.

1. El filtre d'aire, que té una olor després d'utilitzar-lo durant algun temps, quina és la raó?

El filtre d'aire, en el curs del seu ús, és filtrar les impureses de pols i partícules en l'aire, per tal d'aconseguir el propòsit de purificar l'aire. L'aire a la brutícia, es conserva en el material del filtre. Per tant, després d'un ús prolongat del filtre, la brutícia del material del filtre quedarà mossegada i estropeada, la qual cosa provocarà olors, de manera que es generarà olor al filtre d'aire. Per tant, s'ha de netejar o reemplaçar regularment, per evitar els problemes anteriors.

2. En la indústria farmacèutica, l'ús de filtres d'aire, els alts requisits ambientals? A més, què és un filtre HEPA?

En la indústria farmacèutica, si s'utilitza un filtre d'aire, hi ha una gran demanda de requeriments ambientals. Per tant, no pot ser descuidat ni relaxat. El filtre HEPA, que és un filtre d'aire sec i d'alta eficiència que es pot processar, està format per làmines laminades i fines de microfibres de borosilicat.

3. L'eficiència del filtre d'aire, la norma de referència és què? Si s'ha d'aplicar estrictament?

L'eficiència del filtre de filtre d'aire, que és una referència i la implementació de normes, és el filtre d'aire GB / T14295-93 "i el filtre d'aire d'alta eficiència GB13554-92" aquests dos. A més, aquests dos criteris s'han d'aplicar de manera estricta. No han de ser descuidats. A més, cal tenir en compte la necessitat de netejar periòdicament, de manera que les impureses a l'aire no es dipositen sobre el material del filtre i, al seu torn, afecten la qualitat del filtre.

4. El filtre d'aire, el nombre general de filtre d'aire?

El nombre de filtres d'aire del filtre d'aire pot ser un o diversos, depenent de la situació i els requisits reals. El seu paper és filtrar les impureses nocives a l'aire, i després retardar el desgast d'aquests components com qigong, pistons, anells de pistó i vàlvules.http: //www.inocofiltration.com/