Casa > Coneixement > Contingut

Instal·lació del filtre d'aire i capacitat de retenció de pols d'alta eficiència per a ocasions específiques

Feb 25, 2019

[Visió general] Hi ha molts tipus de filtres específics i els tipus específics que es detallen a continuació són filtres d'aire, i en aquest tipus de filtres es poden classificar de nou. Per tant, per a nosaltres, la familiaritat i la comprensió d'aquest tipus de filtres són molt necessaris, de manera que es pugui utilitzar correctament i raonablement, i al mateix temps, també pot augmentar la vostra experiència en aquest àmbit.

 

1. Fàbrica de materials de construcció de guix, cal utilitzar filtres d'aire? Quina part del filtre d'aire és molt important i crític?

La fàbrica de materials de construcció de guix, que necessita utilitzar el filtre d'aire, ja que el guix generarà pols durant el processament, si no s'elimina amb el temps, produirà pols volant, que causarà contaminació ambiental i també pot afectar l'operació normal del dispositiu. Per tant, utilitzeu un filtre d'aire per evitar problemes com la contaminació ambiental. La part important i clau del filtre és l'element de filtre, i pertany a la categoria de consumibles.

 

2. És la posició d'instal·lació del filtre d'aire d'eficiència mitjana abans del ventilador o després del ventilador? Com instal·lar un filtre d'aire en una granja?

El filtre d'aire d'eficiència mitjana s'ha d'instal·lar a la posició després del ventilador, no abans del ventilador, ja que és una secció de pressió positiva després del ventilador. D'aquesta manera, es pot prevenir que l'aire net sigui enviat a la unitat de tractament d'aire, de manera que estigui subjecta a la contaminació secundària. A la planta de cria, la instal·lació del filtre d'aire depèn de l'entorn i els requisits, ja sigui en una paret de filtre o en un sostre. I no són els mateixos en la forma en què estan instal·lats.

 

3. És el filtre gruixut el mateix que el filtre primari? A més, com és la capacitat de retenció de pols del filtre d'aire d'alta eficiència H14?

Tant el filtre gruixut com el filtre primari són en realitat el mateix filtre, de manera que són els mateixos, però, en realitat, el filtre inicial és més.

 

El filtre d'aire d'alta eficiència H14, que és un tipus específic de filtre d'aire, és un filtre d'aire d'alta eficiència. Pel que fa a la capacitat de retenció de pols d'aquest filtre d'aire, és la mida del filtre del determinant, i la relació entre els dos és proporcional, és a dir, com més petita sigui la mida, la capacitat del filtre menor la quantitat de pols. Per exemple, 320 * 320 * 96mm i 484 * 484 * 96mm són de dues mides i la capacitat de retenció de pols és de 270g i 620g respectivament. Www.inocofiltration.com