Casa > Coneixement > Contingut

Els filtres d'aire es distingeixen dels purificadors d'aire i la classificació eficient.

May 04, 2018

El filtre d'aire, és un dels filtres, i també és un tipus de filtres comuns i comuns, per la qual cosa, per a tots nosaltres, hem d'estar familiaritzats i comprendre els tipus de filtres i fer-los de manera completa i específica, d'aquesta manera , pot deixar-se aprendre alguna cosa, i assegurar un millor efecte de l'aprenentatge, al seu torn, tindrà un ús flexible del coneixement al treball pràctic, també es pot beneficiar-se d'ell mateix.

1. El filtre d'aire pot utilitzar-se per eliminar l'olor peculiar?

El filtre d'aire, el seu principal és la funció de filtratge, de manera que es pot utilitzar per eliminar l'olor peculiar, i vol aconseguir aquest objectiu, el general pot utilitzar dos tipus de material de filtre, un és l'ús del carbó activat o, per tant, Millora l'efecte d'ús, utilitzant carbó activat amb permanganat de potassi. En segon lloc, és utilitzar la pantalla de fotocatalitzador de diòxid de titani amb llum ultraviolada ultraviolada per aconseguir el propòsit.

2. Hi ha diferències entre filtres d'aire i purificadors d'aire?

Els filtres d'aire i els purificadors d'aire són òbviament diferents, perquè un és un filtre i l'altre és un purificador, encara que hi ha purificació de l'aire. A més, els purificadors d'aire són automàtics, i els filtres d'aire són per a punts de subministrament d'aire independents i eficients sense la lliure circulació.

3. El filtre d'aire autolimpiant, la sortida de la cambra d'aire neta està connectada amb el compressor d'aire?

El filtre d'aire autolimpiant, les seves exportacions netes de cambra de gas, des d'un punt de vista professional, està connectat a l'entrada del compressor d'aire, de manera que sota l'efecte de processament de succió a pressió negativa en l'aire atmosfèric i després a través del filtre d'aire filtre, etc., es pot utilitzar directament després d'obtenir aire net, el desig desitjat amb propòsit i efecte.

4. Es pot reclassificar el filtre d'aire d'alta eficiència en el filtre d'aire?

Filtre d'aire, hi ha un filtre d'aire d'alta eficiència aquest, i aquest tipus de filtre d'aire es pot classificar, en general, es pot dividir en un tipus de diafragma, tipus de diafragma i combinat amb els tres. Entre elles, hi ha un filtre d'aire d'alta eficiència de diafragma, que es divideix en partició d'alumini i en una partició de paper. A més, en filtres d 'aire d' alta eficiència, hi ha filtres d 'aire d' alta eficiència a alta temperatura. Http://www.inocofiltration.com/