Casa > Coneixement > Contingut

Efecte de la aplicació del filtre d'auto-neteja a la producció

Nov 14, 2018

Amb el desenvolupament de l'economia xinesa, tots els àmbits de la vida es desenvolupen a un ritme accelerat, però no importa quines empreses necessiten molts recursos hídrics, això no té cap dubte. Moltes empreses citen directament de rius i llacs, però les impureses a l'aigua redueixen considerablement l'eficiència i la qualitat de producció. Per tant, moltes empreses utilitzen filtres d'auto-neteja per filtrar l'aigua crua i després citar-la. El propòsit d'alta eficiència i alta qualitat.

Les centrals elèctriques, l'acer, la metal·lúrgia, les químiques i altres empreses necessiten prendre aigua directament des de rius, rius, llacs, mars i subterranis a causa de les necessitats dels processos de producció. Aquestes aigües contenen generalment una gran quantitat d'impureses sòlides com sediment, fulles, lleons i peixos petits. Per assegurar l'exactitud del subministrament d'aigua i protegir els equips d'aigua del nivell inferior, es requereix un filtre.

Originalment, el filtre de tipus Y s'ha configurat. Tot i que aquest filtre pot filtrar la major part de les impureses, té els desavantatges de la baixa precisió de filtració, la petita zona de flux i la gran pèrdua de pressió. Més important encara, la qualitat de l'aigua bruta és generalment Pobres, més impureses, si el filtre s'ha de netejar, s'ha de tancar el sistema i es pot netejar l'element filtrant, garantint la continuïtat del sistema de subministrament d'aigua, que afectarà l'eficiència de la producció i augmentarà considerablement el cost de producció, com pot ser que es resolguin problemes com filtres d'auto-neteja.

El filtre d'autoleteja no només pot interceptar i filtrar aquestes impureses activament, sinó que també netegi el filtre automàticament i descarrega segons la diferència de pressió i el temps de neteja establert pel sistema de control. Per tant, el filtre d'auto-neteja s'ha utilitzat amb èxit en un gran nombre de sistemes d'aigua de clients. No només garanteix la continuïtat i l'estabilitat del sistema de subministrament d'aigua, sinó que també el filtre d'autoleteja pot aconseguir una automatització completa, millorant així l'automatització del sistema. L'ingrés laboral es redueix, l'eficiència de producció es millora considerablement, el cost de producció de l'empresa es redueix i el benefici econòmic de l'empresa augmenta. Http://www.inocofiltration.com/