Casa > Coneixement > Contingut

Aplicació de filtres autolimpiants en sistema de reg agrícola

Feb 14, 2019

Xina és un gran país agrícola. Per descomptat, l'agricultura també ha de seguir els passos de la ciència i la tecnologia per al desenvolupament ordenat. Des del desenvolupament agrícola tradicional fins a l'agricultura moderna de la ciència i la tecnologia, a més de sembrar, reclamar, recollir i regar, també és un vincle molt important. En molts àmbits, els recursos hídrics són escassos. Com fer un ús efectiu dels recursos hídrics és un problema urgent. .

 

En general, l'aigua de reg agrícola s'obté mitjançant l'emmagatzematge d'aigua natural i el bombeig dels rius, i després l'aigua es rega de forma ordenada per reg per degoteig. Els moderns sistemes de reg necessitat d'eliminar les partícules del subministrament d'aigua, que és extremadament important en termes de filtres autolimpiants.

 

L'aigua de reg agrícola conté una gran quantitat de matèria orgànica suspesa com algues, calçs, petxines, cargols, chinches i sorra, i el llimat bloquejarà el gotero, expulsor, aspersor, electrovàlvula i expulsor de fertilitzants si no es filtra. Això condueix a una reducció en els rendiments dels cultius i les taques marrons. Si la línia de degoteig es neteja manualment, el procés pot ser bastant pesat i amb una eficàcia limitada.

 

L'ús de filtres autolimpiadors revolucionarà aquesta situació proporcionant un concepte nou i rendible per a la filtració de l'aigua de reg agrícola. Es pot filtrar automàticament, netejar automàticament i descarregar automàticament segons la diferència de pressió establerta o l'interval de temps. El filtre autolimpiador totalment automàtic filtra aigua de rius, canals, llacs, rases i pous, i és utilitzada per qualsevol sistema de reg, inclosos els sistemes de degoteig. El filtre autolimpiador totalment automàtic està disponible en una àmplia gamma de mides d'unes poques tones per hora a diversos milers de tones. El material es divideix en acer al carboni, acer inoxidable o materials especials, que compleixen plenament les necessitats de diversos sistemes de reg. Www.inocofiltration.com