Casa > Coneixement > Contingut

Principi d'aplicació del filtre de rentat en suport hidràulic

Sep 27, 2018

Cada vegada són més "sistemes de control electrohidràulic d'alt rendiment i alta eficiència" que s'utilitzen en mina de carbó, equips de mineria totalment mecanitzats, suports hidràulics, que milloren notablement l'eficiència i la mecanització de la producció. Els suports hidràulics generalment utilitzen els mètodes de filtració tradicionals, de manera que una vegada que el sistema està contaminat, és necessari. L'element del filtre es reemplaça diverses vegades durant el tancament, i el cost posterior de l'operació és elevat. Per tant, és necessari aplicar el filtre antilliscant al suport hidràulic.

L'assemblatge d'elements de filtre d'acer inoxidable de doble component de 11 components del filtre antilliscant es col·loca en el cos de la vàlvula en paral·lel i paral·lel. Quan els dos conjunts de manetes estan en posició paral·lela, el líquid que entra al filtre passa seqüencialment a través dels coixinets de suport corresponents. Gireu la bola d'inversió i l'anell de desviament a les càmeres de filtre esquerra i dreta respectivament, i després flueixen de manera seqüencial el marc extern del conjunt de l'element de filtre, la pantalla del filtre, l'esquelet intern, el màniga de suport, el canal de flux per reunir-se i, finalment, fluir fora.

El filtre de rentat de rentat té la funció de rentar el rentat, netejar la brutícia en una de les càmeres de filtre, com ara la cambra de filtre esquerre, girar l'ensamblat de l'esquerra a 90 ° en el sentit de les agulles del rellotge, el maneta acciona el eix giratori, gira la bola de marxa enrere i Pas de 90 ° Girar 90 °. En aquest moment, la bola invertida es gira per bloquejar el líquid que flueix del Pi cap a la càmera de filtre esquerre i, al mateix 90 °, la càmera de filtre esquerre està connectada al port de drenatge esquerre.

Sota l'acció de la pressió hidràulica, una petita part del líquid net filtrada a través de la càmera de filtre dreta passa a través del mànec de suport de la càmera de filtre esquerre, l'esquelet intern, la pantalla del filtre, l'esquelet exterior, l'anell de derivació, el 90 ° rotació de la bola d'inversió i les aigües residuals en sentit contrari. Filtre d'eliminació de brutícia i articulació bucal. S'elimina la pantalla del filtre del filtre de rentat, es restaura la capacitat de filtrat i el gestor es gira a la posició de treball i la neteja es completa una vegada

http://www.inocofiltration.com/