Casa > Coneixement > Contingut

Filtre automàtic amb alta capacitat efectiva de tractament de la contaminació

El flux posterior automàtic és un filtre especial amb un bon efecte de filtració, especialment per a la filtració de pigments naturals. En el procés de producció, produirà massa aigua residual, que conté molts orgànics suspesos i pigments. Els orgànics contenen principalment pigment gruixut, àcid làctic, cel·lulosa, hemicel·lulosa i altres. Si no es tracta, i tindrà un mal efecte en l'entorn, de manera que el filtre antilliscant és important per processar les impureses en les aigües residuals.

backwash filters.jpg

El filtre contra ruixat pot interceptar directament les impureses en l'aigua, per exemple, la impuresa en les aigües residuals en la producció de pigments naturals, com ara sòlids en suspensió, partícules, etc., que tindran el rendiment per purificar l'aigua, reduir el sistema brutícia, bacteris i algues, corrosió, etc. per purificar la qualitat de l'aigua i la funció del sistema de protecció.

Pel que fa al filtre automàtic de filtres s'adapta amb diversos elements de filtre, de manera que s'aconseguiran una àrea de filtre efectiva més gran, menor pressió diferencial. Al mateix temps, s'adapta convenientment a la presa d'aigua a l'element de filtre de muntatge. Especialment per al sistema de control automàtic, pot dependre de la situació real de l'usuari per establir els paràmetres del sistema.

La qualitat de l'aigua tractada amb filtre de rentat pot arribar al nivell de descàrrega d'aigües residuals estipulat per l'estat per protegir l'entorn amb eficàcia. A més, l'aigua amb el tractament del filtre, que es pot reutilitzar i reciclar, servia per estalviar eficientment la font d'aigua.

Resulta que els filtres automàtics de rentat utilitzen la pressió diferencial per a l'autooperació i la neteja automàtica sense temps d'inactivitat amb alta velocitat automàtica i petita pressió diferencial, i sense eliminar manualment el pastís de filtre. Així doncs, després que el tractament del filtre de fons del pigment natural a les aigües residuals s'hagi resolt de manera efectiva, aquests filtres tenen una forta capacitat de contaminació i s'aplicaran àmpliament en la indústria i l'empresa. Http://www.inocofiltration.com/