Casa > Coneixement > Contingut

Eviteu la mala interpretació de la precisió de la filtració

Sep 27, 2019

La filtració és un procés tècnic complet que aconsegueix la separació de sòlids líquids o sòlids a través dels porus dels mitjans de filtre i la participació d'equips de filtració. A causa de la diversitat d'aplicacions i finalitats d'aplicació, el punt de partida i la finalitat de l'efecte de filtració són més complicats, tant l'efecte total de la separació de sòlid líquid o gas sòlid, com la mida i la quantitat de partícules sòlides retingudes per la cola. . La mida de les partícules sòlides que conté l'efecte clarificador del filtrat, i similars, es pot utilitzar per mostrar l'efecte de la filtració en una relació senzilla.

El nivell de filtre nominal (precisió de filtració nominal) és la mida de partícula de les partícules petites que poden retenir els medis de filtre en un determinat dispositiu de filtre, la mida de les partícules grans que entren al filtrat o la capacitat de filtració dels mitjans filtrants o filtre de diferents mides de partícules. . Poden especificar un nivell de filtració nominal per a una concentració determinada del sistema de suspensió en una massa de tall del 90% (i del 95%, el 98%) en condicions específiques de prova.

L'American Fluid Dynamics Research Center defineix una mida de partícula que és del 99% d'eficiència de filtració per als graus de filtració i una taxa de filtració corresponent del 95% per a la filtració de partícules nominals (precisió de filtració nominal). https://www.inocofiltration.com/