Casa > Coneixement > Contingut

El filtre de rentat posterior té una poderosa i efectiva capacitat de control de la contaminació

Feb 22, 2019

El filtre de rentat posterior és un dispositiu únic de filtració que proporciona una bona filtració, especialment per a la filtració de pigments naturals. En el procés de producció de pigments naturals, es produeix una gran quantitat d'aigües residuals, que conté una gran quantitat de sòlids i pigments suspendre orgànicament. La matèria orgànica conté principalment pigments bruts, àcid làctic, cel·lulosa, hemicel·lulosa, etc., i aquestes substàncies causaran danys ambientals si no es tracten. Impacte, pel que el filtre de rentat posterior és molt important per al tractament de les impureses en les aigües residuals.

 

El filtre del filtre de rentat posterior pot interceptar directament les impureses a l'aigua i produirà impureses en les aigües residuals generades pel pigment natural, com ara matèria suspesa, partícules, etc., per tal de purificar la qualitat de l'aigua, reduint així incrustació del sistema, algues i corrosió. Es produeix per purificar l'aigua i protegir el sistema.

 

Atès que el filtre de rentat a l' esquena es filtra mitjançant una pluralitat de cartutxos de filtre, l'àrea de filtratge efectiva és gran i la pèrdua de pressió és petita; al mateix temps, es proporciona el forat d'accés, i el cartutx de càrrega i descàrrega és convenient; especialment el control automàtic del programa es pot establir d'acord amb la situació real del lloc d'usuari. Estableix els paràmetres del sistema.

 

La qualitat de l'aigua després del filtre de rentat posterior ha arribat a la norma nacional per a la descàrrega d'aigües residuals, protegint eficaçment el medi ambient. A més, la font d'aigua tractada pel filtre de rentat posterior pot ser reutilitzada i reciclada, de manera que es pugui estalviar efectivament els recursos hídrics.

 

Es demostra que el filtre de rentat posterior funciona i s'autolimina mitjançant l'ús de la pressió de l'aigua, i no s'atura la filtració durant la neteja, no només té alt grau d'automatització, pèrdua de pressió petita, però tampoc no necessita per eliminar manualment el residu del filtre, de manera que després de ser tractat pel filtre de rentat posterior, l'aigua residual de pigments naturals s'ha resolt de manera efectiva, el que demostra plenament que aquest filtre té una potent i efectiva capacitat de control de la contaminació, que es veurà àmpliament preocupada i popularitzada per les empreses. www.inocofiltration.com