Casa > Coneixement > Contingut

El filtre de backflush tracta eficaçment les aigües residuals de la indústria del ciment

Jan 21, 2019

La indústria del ciment produeix grans quantitats d'aigua i no requereix una alta qualitat d'aigua. S'utilitza principalment per a la refrigeració del forn rotatiu, el rentat a terra i els aclaridors. Les aigües residuals de producció generalment són descarregades al cos d'aigua superficial sense tractament. En casos molt greus, el canal fluvial es fa mal, afectant a la gent. Aigua de producció vivent normal. És imprescindible resoldre les aigües residuals de la indústria del ciment, i l'arribada dels filtres Backflush ha fet que les aigües residuals de la indústria del ciment siguin millor tractats.

 

Les aigües residuals produïdes per la indústria del ciment contenen partícules fines de diferents mides de partícules i la producció de ciment no requereix una alta qualitat d'aigua. Per tant, el filtre Backflush tracta i reutilitza les aigües residuals industrials de ciment, que no només té beneficis ambientals i socials, sinó que també té importants beneficis econòmics.

 

El filtre de respatller és un tipus de filtre que intercepta directament les impureses en l'aigua, elimina els sòlids suspensos i les partícules, redueix la terbolesa, purifica la qualitat de l'aigua, redueix la contaminació del sistema, bacteris, òxid, etc., per purificar l'aigua i protegir altres sistemes. Els equips de precisió de treball cobreixen una àmplia gamma de requisits de precisió de filtració de 10 a 3.000, oferint als clients una gran varietat d'equips de filtració d'aigua. Www.inocofiltration.com