Casa > Coneixement > Contingut

L’agent del filtre de rentatge es distribueix ràpidament a quines parts de l’aigua residual

Mar 30, 2019

La barreja consisteix principalment a distribuir ràpidament l’agent del filtre de rentat a diverses parts de l’aigua residual, i l’aigua i l’agent es barregen ràpidament per reduir o eliminar l’estabilitat de les partícules coloidals a l’aigua. La barreja requereix una agitació intensa i curta, que funciona millor. La fase de reacció és promoure la col·lisió de partícules coloidals que han perdut estabilitat. Les partícules coloidals de les aigües residuals inicialment s'han aglomerat i produït flocs fins. Llavors és gran i es converteix en flocs i flocs.

 

La reacció dura molt de temps i s’ha de remoure suaument. Quan el floc és madur, flueix cap al tanc de sedimentació o la cèl·lula de flotació per a la separació sòlid-líquid. Rentat del filtre, però perquè les partícules de floc s’enfonsin o surin ràpidament, ha de tenir una mida de partícula suficient i una força suficient, de manera que l’etapa de reacció és crear condicions per obtenir un floc de major qualitat.

 

L’equip de mescla del filtre de rentat posterior ha de complir les condicions següents. En primer lloc, el flux d’aigua hauria de tenir un grau de turbulència adequat, crear bones oportunitats de col·lisió i condicions d’adsorció per als flocs fins i impedir que els flocs més grans s'enfonsin. Com el nus és gran, el grau de turbulència de l'aigua s'hauria de reduir gradualment per evitar el trencament.

 

En segon lloc, cal garantir un cert temps de reacció. Per obtenir flocs d'alta qualitat de gran qualitat, la unitat de floculació necessita un cert temps de creixement, el temps de reacció varia amb la qualitat de l'aigua i el temps de reacció és massa llarg, tot i que es pot augmentar el nombre de col·lisions de partícules. Ajuda a cultivar flocs grans, però augmenta el volum del dipòsit de reacció. Www.inocofiltration.com