Casa > Coneixement > Contingut

Filtre de rentat per millorar l'efecte

Amb l'escassetat de recursos hídrics i la contaminació de l'aigua cada vegada més greu, les persones exigeixen cada vegada més el seu entorn i qualitat de vida, i el tractament i la recuperació d'aigües residuals s'han convertit gradualment en una part important de la producció industrial i la vida dels residents. Des del llançament del filtre antilliscant, podem resoldre el problema del tractament i reutilització d'aigües residuals, per aconseguir bons beneficis econòmics i socials.

El filtre de rentat existent completament es basa en la pressió del filtrat per proporcionar energia autolimpiadora, sense necessitat d'aturar-se en el procés de neteja d'elements de filtre, fent que la màquina sigui més petita i ajustable, la qual cosa és adequada per a la filtració de material sòlid líquid a baixa viscositat, a subministrament d'aigua urbana, metal·lúrgica, química, paperera i altres camps àmpliament utilitzats.

Com a filtre totalment automàtic amb una filtració precisa, un rentat eficient, un funcionament fiable, un manteniment senzill i una llarga vida útil, el filtre antilliscant es pot utilitzar com a filtre de derivació o un filtre principal en ús. Líquid des de l'entrada a la canonada, a través de la vàlvula antilliscant cap al capçal del filtre, el líquid filtrat des del corrent de sortida.

Quan s'arribi a una determinada pressió o temps, el sistema de filtre de rentat automàtic s'endinsa automàticament en l'estat del rentat de terra; alhora, el controlador controla la vàlvula antilliscant bidireccional de tres vies per canviar la direcció del flux, engegueu la canonada, fent que les aigües residuals es descarreguin de la sortida, completeu el tractament eficaç de les aigües residuals.

De fet, l'estructura del filtre antilliscant s'ha millorat, principalment es manifesta com la millora de l'estructura de connexió i de sortida del filtre i la col·locació del capçal del filtre. Concretament, dos elements de filtre del filtre de rentat es connecten en paral·lel, i les parts dels dos elements de filtre tenen la mateixa mida per facilitar el seu reemplaçament.

I el filtre de rentat filtre el filtre de sortida i, a l'esquerra i la dreta, dues unitats de suport connectades per garantir que tot el líquid a la sortida de la presa de corrent. A més del capçal del filtre des de la posició vertical en lloc d'horitzontal, podeu evitar la distribució desigual del fenomen líquid.http: //www.inocofiltration.com/