Casa > Coneixement > Contingut

Motius i solucions de bloqueig del filtre de bosses

Apr 24, 2019

Segons el principi de funcionament del filtre de bosses, l'interior de la bossa està recolzat per una cistella de malla metàl·lica. El líquid entra a l’entrada, es filtra a través de la bossa de filtre i surt de la sortida. Les impureses s’intercepten a la bossa de filtre i la bossa de filtre es pot utilitzar després de ser substituïda.

Quina és la causa del seu bloqueig?

1. La bossa de filtre es neteja malament

S'entén que si el filtre de la bossa es neteja amb freqüència o el temps de neteja és massa llarg, resultant una pressió excessiva del dispositiu, és fàcil afluixar l’estructura de fibra de la bossa de filtre i augmentar la pols fina del gas de fum per bloquejar la bossa de filtre. A més, si el temps de neteja és massa llarg, la capa de pols inicial a la superfície de la bossa de filtre es netejarà i es reduirà la precisió de filtració de la bossa de filtre. El temps de neteja és massa curt, la pols a la superfície de la bossa de filtre no es neteja completament i, a continuació, s'inicia la filtració i la pols s'acumula gradualment a la superfície de la bossa de filtre, la qual cosa també fa que la bossa de filtre es tanqui. .

2. Conté humitat

La humitat és la principal causa d’obstrucció de la bossa de filtre. La causa de la humitat és normalment la condensació a baixes temperatures, especialment quan es tracta de gasos de combustió a altes temperatures. Per tant, eviteu la posada en marxa inadequada; Eviteu engegar-lo quan el captador de pols sigui fort; gireu per sota del punt de rosada.

3. Infiltració d'aire

Es informa que la infiltració d’aire sovint es produeix a la brida del captador de pols, a la porta d’accés o al dispositiu mòbil del col·lector de pols. Si el segell no és estricte, l’aire exterior entra al col·lector de pols. Quan es tracten gasos de fums d'alta temperatura, es genera una zona de baixa temperatura dins del col·lector de pols. Provoca condensació a baixes temperatures, corroeix el col·lector de pols i provoca la bossa o el nus de la bossa de filtre.

4. La velocitat del vent de filtratge és massa alta

S'entén que si l’estàndard de disseny de la bossa de ultrafiltració de velocitat del vent del filtre operat pel precipitant també farà que la pols fina del gas de combustió entre a l’interior de la fibra de la bossa de filtre, la resistència al bloqueig de la bossa de filtre augmenta. Es pot recobrir amb material de filtre, material de filtre recobert o pre-encallat a la superfície de la bossa de filtre. Www.inocofiltration.com