Casa > Coneixement > Contingut

El filtre de la bossa respon correctament a materials àcids i corrosius forts

Jul 18, 2018

El filtre de borsa dissenyat i fabricat per fabricants professionals, totes les peces són models estàndard, la producció de filtres es pot produir segons la línia d'aigua, o es pot fabricar segons la norma GB150-1998. El material de closca té una varietat d'opcions, incloent 304, 316L, materials d'aliatge revestits amb flúor.

 

El filtre de la bossa té dos tipus de brides i fils: el cargol del capçal és molt fàcil de desmuntar i netejar; és adequat per a 1 # i 2 # bosses de filtre. Quan el filtre de la bossa troba un material corrosiu com l'àcid fort i l'àlcali, és necessari utilitzar un filtre de plàstic ppr o un filtre de borsa d'acer inoxidable que sigui resistent a àcids i alcalins forts i que estigui forrat internament amb flúor.

 

En resposta a materials àcids i alcalins forts, el preu del filtre d'una sola bossa de plàstic és molt inferior, la resistència a la pressió és alta i el cost del revestiment d'acer inoxidable és relativament alt. Pel que fa als filtres de plàstic multieta, la resistència a la pressió és de només 2-3 kg, en comparació amb els 10 kg per als filtres multietapa d'acer inoxidable. Per tant, en l'elecció, seguim utilitzant diferents materials d'acord amb les condicions reals de treball.

http://www.inocofiltration.com/