Casa > Coneixement > Contingut

Bossa filtre filtració instruccions procés i instal·lació

Mar 06, 2018

Filtre de bossa inclou recipient filtre, cistella de suport i filtre bossa tres components principals, quan fem servir per filtrar el líquid, líquid serà des del costat o per sota del filtre en el líquid a la boca, de la borsa de filtre de cistella de suport a la part superior de la filte bossa de r.

 

Borsa bossa Bosses de filtre per l'impacte d'expansió superfície líquida i uniforme de pressió, fent el material líquid en tota la superfície del filtre poden ser distribuïts uniformement per la bossa de líquid per la paret de cistella de peu metàl·lic de suport, el fons del líquid filtre Port de descàrrega; i filtrar les impureses es troben atrapats en la bossa de filtre, per completar el procés de filtració.

 

Quan s'instal·la el filtre de bossa, ha de ser col locat en l'estació de ser filtrat, i connectat a la entrada i sortida de brides o tub dents fixar; seguit de congestió bossa filtre d'escapament vent o configuració de vàlvula d'escapament, fent l'aïllament tèrmic de jaqueta tipus.

 

Llavors la malla metàl·lica en el filtre de bossa suaument, per tal que la xarxa coll i filtre de bossa boca coincideixen, si l'ús de la bossa cosit de filtre, filtre bossa cosit marge dobla en, vostè pot millorar l'efecte de filtre de bossa de filtre cosit. Seguit per la Junta tòrica a la O-ranura, o-Ring pot no distorsionada o deformada, anell de filtre de multi-bossa sivella bossa pressió.

 

En aquest moment, pot subjectar el tirador de la tapa en una mà i agafar l'altre extrem de la tapa a l'altra mà. Alinear la tapa amb la boca de filtre de bossa i lentament baixar-la. Pressioni és naturalment la Junta tòrica i la boca d'anell de bossa de filtre. Alineació de la coberta, mentre que l'enduriment de les dues tapes diagonal, tot serà els taps estreny una a una en it http://www.inocofiltration.com/