Casa > Coneixement > Contingut

Bossa filtre passes

1, el filtre de bossa que es situa en l'estació de filtre, connectant la importació i exportació de dents vorell o tub, de ser fixat; bloqueig de congestió de ventilació o configuració de vàlvula d'escapament. Font de calor tipus jaqueta aïllament.

2, la malla metàl·lica en el filtre de bossa suaument, per tal que el coll de xarxa i bossa filtrar partit de boca.

3, col·locar la bossa de filtre per tal que la boca del filtre borsa anell i coll de malla metàl lica encaixar.

4, la Junta tòrica a la O-ranura, o-Ring no poden ser distorsionades o deformada, anell de pressió de sivella de bossa de filtre de bossa.

manejar 5, sostenint la tapa d'una banda, l'altre extrem de la coberta amb una mà (torn de filtre de multi-bossa roda de mà de la part superior)

6, l'alineació de coberta, mentre estrenyent els dos taps diagonal, majúscules, un per un estrènyer (amb una barra curta en anells ajustats).

7, tancar el filtre de bossa instal·lats en la part superior de la vàlvula d'escapament.

8, si us plau comprovació la canonada de connexió és sòlida; pressió de treball és dins del rang admissible.

9, obrir la vàlvula de sortida. Obrir la calor en la vàlvula, la temperatura de filtre Rosa a la temperatura especificada.

10, obrir la vàlvula d'entrada, deixar que el flux de Fluïds lentament i omplir el filtre per evitar que el líquid de sobte impactar la bossa de filtre, donant lloc a la ruptura i després observar si hi ha fuites. Si no hi ha fuites, pot començar a filtrar.