Casa > Coneixement > Contingut

L'avantatge del filtre de la bossa

El filtre de la bossa és el sistema de filtració normal, hi ha una cistella de filtre d'acer inoxidable que suportarà la borsa del filtre a l'interior de la carcassa del filtre. Així, quan el líquid flueix al llarg del filtre d'entrada, passarà la borsa del filtre i sortirà de la sortida, Durant aquest procés, les impureses en el líquid es veuran atrapades eficaçment a la borsa del filtre i aconseguirem el propòsit de la filtració. Pel que fa a l'acumulació de brutícia, només canvieu la bossa del filtre, es pot tornar a utilitzar.

El filtre de la bossa és amb avantatge de gran àrea de filtració, gran capacitat de flux, petit volum i capacitat de gran quantitat de fangs.

A més, a causa del principi i l'estructura de funcionament del filtre de la bossa, és convenient canviar la bossa de filtre, i la màquina de filtre no disposa de neteja per estalviar temps. A més, la velocitat de fuita de la bossa de filtre és reduïda, de manera que la qualitat del filtre es garanteix efectivament.

El filtre de borsa pot estar sota pressió més alta, petita pressió diferencial, baix cost d'operació, efecte obvi d'estalvi energètic.

La precisió de filtratge pot arribar a 0.5 micres en els últims dies, de manera que es pot utilitzar àmpliament, un ús flexible, diversos mètodes d'instal·lació, que es poden connectar amb filtres d'auto-neteja, filtres de membrana i altres sistemes de filtratge per satisfer els diferents requisits.

Fins ara, els filtres de borsa s'han aplicat en la indústria química del petroli, el recobriment, el recobriment de resines, la tinta d'impressió, els aliments i begudes, l'electrònica, els productes farmacèutics, el processament metàl·lic, l'industrial i altres camps de tractament d'aigua. http://www.inocofiltration.com/