Casa > Coneixement > Contingut

Requisits bàsics per filtrar separadors de filtració

Jul 20, 2018

El separador de filtre també compleix determinats requisits quan es filtra l'oli. El primer és que ha d'aconseguir la puresa del filtre. Pel que fa a l'equipament de la màquina, com millor sigui la seva filtració, millor serà la part de la màquina, per la qual cosa ha de complir els requisits a aquest respecte. de. Alguns fabricants només no compleixen els requisits quan estan en producció, de manera que la qualitat es degradarà en aquest aspecte, i quan la qualitat es degradi, tindrà un cert impacte en les parts de la màquina.

 

Per descomptat, quan el separador del filtre aconsegueix una bona puresa de filtració, també ha d'aconseguir una bona suavitat. No es pot reduir la velocitat de filtració del separador del filtre per no afectar el funcionament de tota la màquina. Per a l'element filtrant, es tracta d'aconseguir una bona velocitat de filtració, i també ha d'aconseguir la puresa del filtre.

 

A més, el separador de filtre també aconsegueix una bona estabilitat al filtrar. Tot i que aquest filtre actua com a accessori auxiliar en tot l'equip mecànic, si no compleix els requisits en termes de qualitat, això afectarà l'ús de parts de tota la màquina. Http://www.http://www.inocofiltration.com/