Casa > Coneixement > Contingut

Marca Jiangsu va al Fòrum Mundial

Oct 06, 2019

En el "Fòrum Global de la Marca Jiangsu" celebrat avui, Qi Changyu, subdirector del Departament de Comerç Exterior i Cooperació Econòmica, va dir que Jiangsu és la província de comerç exterior de la Xina. El 2005, el volum d’importació i exportació total de la província va arribar als 228 mil milions de dòlars americans, ocupant el segon lloc del país. Per a les grans províncies de comerç exterior, el creixement de les marques d’exportació independents és un factor important en el desenvolupament sostenible del comerç exterior. Les empreses exportadores de Jiangsu han establert una bona base per al capital, la tecnologia i la gestió en la competència del mercat internacional. En particular, han realitzat moltes exploracions útils en el desenvolupament de la marca i han tingut un paper preponderant en les empreses líders en la presa de marques.

De fet, l’economia de la marca és l’eix vertebrador del desenvolupament de Jiangsu. El desenvolupament d’empreses de marca ha impulsat el creixement econòmic de la província, no només fomentant la millora tecnològica, estenent la cadena industrial, sinó que també ha format aglomeració industrial.

Les empreses de marca reconeixen racionalment que les marques poden mostrar els seus avantatges competitius. En el passat, les empreses que utilitzaven fabricants OEM van començar a transformar-se en disseny i producció independents. Xinke Electronics Group presta atenció al conreu de drets de propietat intel·lectual independent i, al mateix temps, processa el processament OEM del món. Els productes de la sèrie de DVD exportats per marques independents representen més del 40% dels productes del grup. https://www.inocofiltration.com/