Casa > Coneixement > Contingut

La revolució xinesa de gasos a punt està a punt de començar

Oct 01, 2019

El gas d’esquit es refereix al gas natural que està present en el sistema d’esquist. És un nou tipus de recurs energètic amb metà de carbó i gas de pedra arenisca estreta, que constitueixen els tres gas naturals no convencionals del món.

En els darrers anys, el gas d'esquís ha sorgit en gas natural no convencional i s'ha convertit en un nou punt brillant en l'exploració i el desenvolupament dels recursos mundials de petroli i gas. Segons les previsions, els recursos mundials de sistema de esquistos són de 456 bilions de metres cúbics, distribuïts principalment a Amèrica del Nord, Àsia Central i Xina, Orient Mitjà i Àfrica del Nord, Amèrica Llatina, l'antiga Unió Soviètica i altres regions, equivalents al gas natural convencional. La investigació i exploració i desenvolupament dels recursos de gas d'esquís al món es van iniciar a principis dels Estats Units. El 2009, la producció anual de gasos d'esquís als Estats Units es va aproximar als 100 mil milions de metres cúbics, superant la producció anual de gas natural convencional a la Xina. A més dels Estats Units, el Canadà, Austràlia, Alemanya, França, Suècia, Polònia i altres països també han començat la investigació i exploració i desenvolupament de gasos de esquís.

El Ministeri de Terres i Recursos va celebrar una conferència de premsa per donar a conèixer els resultats de les activitats oficials d’avaluació de la reserva de gasos de xistre a Xina. Després del cens, el potencial de recursos geològics de gas d'esquís a la terra de la Xina és de 134,42 bilions de metres cúbics, i el potencial de recursos recuperables és de 25,08 bilions de metres cúbics (excepte Qinghai-Tibet). Segons el consum actual de gas natural de la Xina, si s’explota plenament, es poden utilitzar 25 trilions de metres cúbics de gas d’esquit a la Xina durant gairebé 200 anys. Això pot provocar una "revolució dels gasos d'esquist" a la Xina. https://www.inocofiltration.com/