Casa > Coneixement > Contingut

Tipus de filtre bàsic de filtre i el seu paper en diverses indústries

Jan 06, 2018

El filtre bàsic és la primera opció del dispositiu de tractament d'aigua, pot configurar el filtre sense parar per complir amb els requisits de filtres diferents, ampliant així les aplicacions del filtre bàsic. S'entén que el filtre del nucli utilitzat en el camp del tractament d'aigua és més filtre de filtre desbloquejat de PP, filtre plegable, filtre de ferida de filferro tres, la seva precisió, hi ha molts nivells.

El filtre de cartutx de filtre de ferida és un filtre profund, específicament per a la baixa viscositat, filtració d'impureses baixes, és una línia de fibra tèxtil, d'acord amb un accionament específic de precisió del procés a l'esquelet porós fet de l'anterior, amb una estructura d'abejú fora de la densitat, pot efectivament retireu els sòlids en suspensió de fluids, les partícules, l'òxid i altres residus, mostrant molt bones característiques de filtració.

El filtre de nucli filtre de fong de cotó de cotó és un polipropilè no tòxic i sense sabor com a matèria primera, després de la calefacció i la fosa, el jetting, la tracció, que reben el filtre fet del filtre. Com que aquest filtre té un diàmetre uniforme de porus, una estructura fina de filtració densa i externa, i té una excel·lent eficàcia en la filtració, característiques excel·lents d'àcid i àlcali, pot treure efectivament els sòlids en suspensió, les partícules, l'òxid i altres impureses.

Quan el filtre bàsic amb un filtre plegat, amb la seva excel·lent compatibilitat química, és adequat per filtrar filtres profunds d'àcids, àlcalis i dissolvents orgànics, i té una gran superfície, baixa pressió, capacitat de retenció de brutícia, vida útil llarga, etc., i allà És una opció més àmplia d'exactitud de filtració.

La diversificació del filtre fa que el filtre bàsic s'utilitzi àmpliament en medicina, alimentació i begudes, petroli, electrònica, química i altres indústries, que s'utilitzen per a una varietat d'antibiòtics i altres prefiltracions de líquid; alcohol, aigua mineral, aigua potable; Filtració d'aigua del camp petroler; pre-filtració d'aigua d'alta puresa; una varietat de dissolvents orgànics, àcids, filtració de sègol i així successivament.http: //www.inocofiltration.com/