Casa > Coneixement > Contingut

Instal·lació correcta dels filtres autolimpiants i l'ús dels seus controls de microordinadors

Jan 17, 2018

Atès que el filtre autolimpiante amb funcions d'autolimpieza i alt perfil, i la seva instal·lació també és molt senzilla, simplement seguiu la fletxa del dispositiu que indica que la direcció de l'aigua a la canonada pot ser. Al mateix temps, en el disseny i la instal·lació del filtre autolimpiant, hem de tractar de considerar l'abocament de les aigües residuals a la part inferior, per facilitar la descàrrega suau dels residus; i les canonades de drenatge prop del desguàs cap al drenatge, i han de mantenir una descàrrega suau.

Per facilitar l'observació de les condicions del sistema i el funcionament diari, s'han d'instal·lar manòmetres i vàlvules manuals a l'entrada i sortida del filtre autolimpiante. Quan es descarrega, el filtre s'ha de rentar durant 10-20 segons obrint i tancant la vàlvula segons la descàrrega de les aigües residuals. La majoria dels filtres autolimpiants existents han aconseguit el control automàtic, de manera que el dispositiu usarà inevitablement un controlador de microordinadors.

El controlador de microordinadors del filtre autolimpiador també ha de complir amb l'ús dels principis rellevants, com ara la configuració de la pressió de l'aigua, quan s'executa el sistema, observar el valor dels equips a pressió de l'aigua i, a continuació, el valor del contacte de l'indicador de pressió de l'aigua menys que el valor de pressió de l'aigua 0.06-0.08MPa.

A continuació, el filtre d'auto-neteja a la font d'alimentació del microordinador, i el tauler de control de l'interruptor d'alimentació està activat; si la pressió de l'aigua és inferior al valor de pressió establert, el dispositiu es manté en estat de treball, llum indicadora de treball, actuador automàtic. Obriu la placa de la vàlvula, la vàlvula solenoide de buidatge es tanca.

Si la pressió de sortida del filtre autolimpiada és més baixa que la pressió fixada, indicant que l'estat de ruixat de rentat; si la pressió de sortida és més alta que la pressió de fixació, el dispositiu mantindrà l'estat de l'aigua normal. http: //www.inocofiltration.com/