Casa > Coneixement > Contingut

El filtre d’excavadores utilitza les precaucions de manteniment

May 02, 2019

(1) La safata d'oli del filtre d'aire humit està gravada amb la "superfície d'oli" i la marca de fletxa. L’oli en ús s’ha d’afegir a l’altura especificada. Si l'oli a la safata d'oli és massa petit, l'efecte del filtre no és bo, si la safata d'oli està dins, si hi ha massa oli, serà inhalada pel cilindre i produirà dipòsits de carboni. Quan sigui greu, farà que el motor "voli".

(2) Canvieu regularment l'oli a la safata d'oli i netegeu el filtre. Quan l’aire que conté les gotes d’oli flueix contínuament a través del filtre de pols d'or, les gotes d’oli a la xarxa del filtre augmentaran i augmentaran gradualment fins que sigui tan gran com el filtre. La pols flueix a la cassola exterior de l'oli al llarg de la paret interna de la carcassa del filtre d'aire, i la pols de la cassola d'oli exterior descendirà gradualment cap a la part inferior. L’oli net net es reposa a la cassola interior i després puja al filtre amb l’aire i continua circulant contínuament. L’oli juga constantment el paper de rentar el filtre, però després d’un llarg període de reciclatge, la pols dipositada a la cassola d’oli exterior és cada vegada més, l’oli està brut, l’efecte de netejar el filtre es redueix i fins i tot el filtre està bloquejat. Per tant, l'oli a la safata d'oli del filtre d'aire ha de ser reemplaçat regularment i s'ha de netejar el cartutx de filtre.

(3) Comproveu sempre l'estanquitat de cada articulació per evitar que l'aire no filtrat entre al cilindre de la bretxa. El mètode d’inspecció és el següent: Quan el motor funciona a baixa velocitat, s’elimina el filtre d’aire (campana de vent). El palmell de la mà bloqueja el broquet d’admissió. Si el sistema d’admissió és ajustat, es pot observar que la velocitat del motor disminueix ràpidament i s’emet el fum negre fins que s’extingeix la flama. Si la velocitat no es redueix significativament i hi ha un so "sonor", indica la ingesta. El sistema no és ajustat, l’aire no filtrat no s’ha passat a curt-circuit al cilindre.

Nota: No deixeu que els palmells s'apaguen fins que la flama estigui apagada, de manera que eviteu un excés de dipòsits de carboni al cilindre. Www.inocofiltration.com