Casa > Coneixement > Contingut

Característiques i components bàsics del filtre d'auto-neteja

Nov 22, 2018

En general, el filtre d'auto-neteja està equipat amb tres funcions de pressió diferencial, temps i manual. Al mateix temps, també hem dissenyat especialment la funció de control de prioritat per a l'usuari, és a dir, en qualsevol cas, sempre que la diferència de pressió del sistema arribi a un valor predeterminat, el dispositiu iniciarà la funció d'autoneteja per protegir millor el vostre sistema .

Els filtres d'autoneteja es poden dividir en filtres autolimpiants amb pinzell elèctric i filtres autonetejables de rascador. Estan compostos de revestiment, colador de filtre, netejador d'aspiració, motor d'oscil lació, dispositiu d'aigües residuals, sistema de control i altres components. . La carcassa és el principal component del filtre. El marc general del model està format per acer al carboni baix, principalment per assegurar la força del producte i una bona soldadura.

El material de polièster epoxi es polvoritza a les superfícies internes i externes de la carcassa per assegurar-se que la carcassa es corroeix sota les dures condicions de qualitat de l'aigua, i la superfície és senzilla i lluminosa, que és fàcil de netejar; l'habitatge disposa de forats de mà mòbils per a la inspecció i el manteniment, que és convenient per al seu funcionament; Els elements de segellat de la carcassa són tots fabricats amb productes de cautxú resistents a l'oli, que tenen un bon rendiment de segellat i una llarga vida útil; un anell elevador està disposat al centre de gravetat de la carcassa per facilitar l'elevació i el moviment del producte.

El conjunt del filtre és el component bàsic del filtre d'auto-neteja. El seu marc cilíndric està fabricat en plàstic d'enginyeria ABS. Es pot dividir en malles teixides planes, malles de matalàs, malles Z, etc. d'acord amb la qualitat i els requisits d'aigua de filtratge diferents; Diferentment disponible en el rang de 50-3000 micres, es pot garantir que el filtre tingui la força i durabilitat suficients. Http://www.inocofiltration.com/