Casa > Coneixement > Contingut

Filtre els passos de substitució del filtre del cartutx

Jun 12, 2018

L'element del filtre del cartutx de filtre no és només el component central, sinó també un producte consumible que necessita ser substituït regularment. En substituir un cartutx de filtre, primer s'ha d'obtenir el cartutx de filtre corresponent als requisits. Cal tenir en compte les seves especificacions i quantitat, i posar-lo en el lloc.

 

A continuació, obriu el filtre de bypass del cartutx de filtre, tanqueu les vàlvules frontals i posteriors del filtre de seguretat i aïlleu el filtre del filtre del sistema operatiu. Si el subsistema d'aigua pura no es pot operar temporalment, tanqueu primer el subsistema corresponent i eviteu reemplaçar-lo. Quan l'element del filtre comença de sobte, es produeix un mal funcionament.

 

Al mateix temps, obriu la vàlvula d'escapament per sobre del filtre del filtre i la vàlvula de drenatge a la part inferior per buidar l'aigua interna; obriu el tap de la tapa del filtre amb l'eina corresponent per prémer el cargol i treure el límit superior; retireu la placa de pressió d'acer inoxidable del filtre i elimineu Premeu el moll sota la placa de pressió.

 

Quan l'antic element de filtre del cartutx de filtre estigui completament eliminat, s'ha de tenir cura de no deixar la junta vella sota el cartutx del filtre; instal·leu un cartutx de filtre nou i tingueu en compte que el filtre de juntes superiors i inferiors no es pot perdre; però també posem el premsat a la junta superior del filtre. Fonts; llavors instal·leu plats d'acer inoxidable, tingueu en compte que cada ressort ha d'estar alineat amb el forat rodó corresponent al plató.

 

Instal·leu els altres components del cartutx de filtre en l'ordre invers del desmuntatge. Instal·leu la coberta del filtre. Tingueu en compte si la cinta de segellat està instal·lada plana i la direcció corresponent de l'indicador de pressió està per sobre. Utilitzeu l'eina adequada per estrènyer el tap final i premeu el cargol. Immediatament després, tanqueu la vàlvula de drenatge per sota del filtre del cartutx de filtre, obriu les vàlvules de sortida i sortida de la part davantera i posterior i tanqueu la vàlvula de bypass.

 

Al mateix temps, es requereix que la vàlvula d'escapament per sobre de la coberta del filtre del cartutx de filtre estigui oberta per escapament. Quan l'aire de la vàlvula d'escapament ha estat totalment descarregat i l'aigua s'ha donat d'alta, tanca la vàlvula d'escapament. Al final, també hem de fer un bon treball de neteja i sanejament al lloc de l'equip i fer registres pertinents.

 

Durant tot el procés de substitució del cartutx de filtre del cartutx de filtre, el primer que cal tenir en compte és que el cartutx de filtre antic no s'ha de deixar al filtre del cartutx quan es treu el cartutx antic del filtre; en cas contrari, les juntes superior i inferior no han de faltar en instal·lar el cartutx de filtre. Un cop finalitzada la substitució, assegureu-vos de buidar l'aire a l'ús normal; Un cop finalitzada la feina, fixeu-vos en la verificació de la vàlvula d'importació i exportació de nou. http://www.inocofiltration.com/