Casa > Coneixement > Contingut

Les obres del separador de filtre i els mètodes de separació hi són

Jan 30, 2018

El separador de filtre pot separar els diferents materials d'acord amb diferents principis de separació. Un és separar la barreja utilitzant diferents components, i l'altre és separar la barreja per la mida de les partícules disperses. Separador del filtre que mètode de separació específic?

 

El separador del filtre pot separar el material per sedimentació de gravetat. A causa de la diferent densitat del gas i el líquid, el líquid es carregarà gravitacionalment quan flueix amb el gas, donant lloc a una velocitat descendent; mentre el gas segueix fluint cap a l'original. És a dir, el líquid i el gas tenen tendència a separar-se en el camp gravitacional. El líquid descendent s'adhereix a la paret que es vol recollir i descarregar a través de la canonada de descàrrega.

 

El separador del filtre també pot separar el gas del líquid com a principi de separació del deflector, que es deu al fet que el gas i el líquid flueixen junts, si es troba amb una barrera, el gas es desfà i s'inverteix, i el líquid a causa de la inèrcia, segueix tenint un endavant De la velocitat, el líquid davanter unit a la paret de la barrera a causa del paper de la gravetat junts, a través de la descàrrega de la canonada de descàrrega.

 

La separació centrífuga de força també és un mètode de separació utilitzat pel separador de filtre. La força centrífuga aplicada al líquid sol ser major que la del gas. Per tant, el líquid tendeix a centrifugar-se. El líquid s'adhereix a la paret de separació i es recull cap avall a causa de la gravetat. alta.

 

A causa de les diferents mides de partícules del gas i el líquid, quan el líquid es barreja amb el gas i flueix junts, el gas passa per la pantalla si ha de passar per la pantalla, mentre que el líquid s'intercepta i es queda a la pantalla i flueix sota gravetat A la part inferior de la descàrrega del separador, aquesta és la separació de la pantalla del separador del filtre.

 

A més, el separador de filtració separa els líquids i els gasos mitjançant ultrafiltració i separacions d'embalatge per satisfer els requisits de tractament de l'usuari per a aquestes barreges, resultant en un líquid o gas més pur.

http://www.inocofiltration.com/