Casa > Coneixement > Contingut

Funció i funció del filtre de rentat automàtic en el tractament d'infiltració d'escombraries

Apr 14, 2019

El filtre de rentat completament automàtic filtra eficaçment les aigües residuals d’alta concentració, utilitzant mètodes de tractament biològics existents combinats amb filtres autolimpiables i un filtre de rentat total automàtic per a la filtració biològica que s’utilitzarà en el tractament de lixiviats d’un abocador. Aquest mètode és el més utilitzat, especialment És un filtre de rentat completament automàtic. El tractament biològic dels lixiviats té uns costos operatius relativament baixos, una alta eficiència en el tractament i cap contaminació secundària causada per fangs químics. Per tant, s’utilitza àmpliament en països de tot el món.

 

La funció d’osmosi inversa del filtre de retrolavès s’utilitza comunament en el post-tractament del lixiviats, ja que elimina els orgànics dissolts de pes molecular mitjà. D'una banda, el filtre de rentatge posterior té l'eficàcia de la funció d'osmosi inversa; d'altra banda, és la gestió modular del sistema de funció d'osmosi inversa; i la funció té característiques de control automàtic.

 

El mètode biològic i l'osmosi inversa s'apliquen al filtre de rentat completament automàtic, que resol de manera eficaç el difícil problema del tractament de lixiviats de l’abocador. Es millora l’eficiència de retenció de material del petit pes molecular i es redueix l’inconvenient de l’estructura de la matèria orgànica d’alta concentració o del sediment inorgànic del filtre de rentat completament automàtic.

 

En general, l'abocador utilitza canonades per descarregar l'excés de lixiviats en un fons reservat i, a continuació, el filtra amb un filtre de rentat completament automàtic. Els diferents abocadors varien molt en qualitat d’aigua per diferents motius. Per tant, en filtrar els lixiviats en el mateix camp, primer considerem la funció de filtratge de diversos filtres.

www.inocofiltration.com