Casa > Coneixement > Contingut

Filtre de gas principi de filtració química i efecte de filtració

Jan 25, 2018

Només cal instal·lar diversos tipus de cartutx de filtre plegable per a la filtració de gas a l'habitatge del filtre, simplement podeu configurar un conjunt complet de filtres de gas. Aquest equip de filtre no només dissenyat, compacte i fàcil d'instal·lar i neteja, adequat per a la filtració de gas d'esterilització de productes alimentaris, farmacèutics, químics, electrònics i altres.

Al mateix temps, també es pot instal·lar la carcassa de filtre de gasos de pressió que es fa servir per controlar la pressió del filtre en temps real; i un cop instal·lat un filtre plegable d'alta eficiència, es pot fer un filtre fi per filtrar l'esterilització de gasos. A més, la carcassa de filtre de gas es pot instal·lar en l'eficiència, el filtre plegable sub eficient i el suport del filtre fi, com a filtre previ, es pot estendre la vida útil del filtre fi per millorar l'eficiència.

No importa quin tipus d'estructura del filtre de gas s'utilitzi en la filtració química, són bàsicament adsorció selectiva de molècules de gas perjudicials, en comptes de mecànicament com a filtres ordinaris per eliminar impureses. El mitjà de filtre utilitzat aquí és un material de carbó activat comú. A causa de la gran quantitat de microporos que són invisibles a simple vista, aquests microporos s'utilitzen per adsorver efectivament els gasos nocius.

Quan les molècules de ebullició en l'aire es posen en contacte amb el carbó activat en el filtre de gas, algunes es condensen en un líquid en els microporos i es mantenen en el seu lloc pel principi capil·lar, alguns omplint els microporos que són comparables en grandària molecular amb el material. A més, el carbó activat també adsorbeix certs microorganismes aerotransportats i els mata.

En circumstàncies normals, la capacitat d'adsorció del carbó activat durant l'ús del filtre de gas continuarà debilitant, quan es debilita fins a cert punt, el filtre desballestat. Si només l'adsorció física, amb fumigació amb calefacció o vapor, poden produir gasos nocius a partir del carbó activat, la regeneració de carbó activat.http: //www.inocofiltration.com/