Casa > Coneixement > Contingut

Característiques de disseny de filtre de gas

Nov 21, 2017

1, l'equip de filtració adopta la estructura mecànica interna patentada, que realitza la funció de retrolavado alta pressió en el veritable significat, pot fàcilment i fons eliminar impureses retingudes pel filtre, i ha cap angle mort i sense atenuació de fluix per assegurar l'eficàcia de filtració i la vida de servei a llarg termini.

2, l'equip de filtre utilitza filtre en forma de falca d 304,316 L d'acer inoxidable, alta resistència, alta precisió, resistència a la corrosió, l'exactitud de filtració màxima de fins a 25 micres.

3, equips de filtració a través de les pròpies capacitats cerca i resposta, per aconseguir automàtics de contra rentat, per fer front a fluctuacions de qualitat aigua inestable, sense intervenció humana.

4, menys peces del dispositiu filtre, no consumibles, baixa operació i costos de manteniment, operació fàcil i gestió de desgast.

5, equips de filtració control funcionament sensible, precís del sistema, segons diferents fonts i filtratge flexibilitat per ajustar el temps de diferència de pressió de retrolavado i escenes d'hora.

6, equips de filtre en el procés de retrolavado, cada filtre (grup) seguit per operació retrolavado; per assegurar que el filtre és segur i eficaç neteja i altres filtres no són afectades, continuen filtrar.

7, filtre dispositiu utilitzant pneumàtics vàlvula de drenatge, retrolavado va durar poc temps, menys consum d'aigua de retrolavado, protecció del medi ambient i economia.

8, filtrar dispositiu estructura disseny compacte i raonable, petita empremta, instal·lació flexible i mobilitat.

9, equips de filtració sistema elèctric amb el mode de control integrat, control remot es pot aconseguir