Casa > Coneixement > Contingut

Principis generals per a la selecció del filtre de canonades

Sep 24, 2019

1. Diàmetre d’importació i exportació: en principi, el diàmetre d’entrada i sortida del filtre no ha de ser inferior al diàmetre d’entrada de la bomba emparellada, generalment coherent amb el diàmetre del tub d’entrada.

2. Pressió nominal: Determineu el nivell de pressió del filtre segons l’alta pressió que es pugui produir a la línia del filtre.

3, l'elecció del nombre de forats: considereu sobretot la interceptació de la mida de partícula de les impureses, segons els requisits del procés del procés de suport. La mida de la pantalla que pot ser interceptada per diverses especificacions de la pantalla es troba a la taula següent.

4. Material del filtre: el material del filtre generalment és el mateix que el material del tub de procés connectat. Per a diferents condicions de servei, considereu el filtre de fosa, acer al carboni, acer baix aliatge o acer inoxidable.

5, càlcul de pèrdues de resistència del filtre: filtre d’aigua, sota el càlcul general del cabal nominal, la pèrdua de pressió és de 0,52 ~ 1,2kpa https://www.inocofiltration.com/