Casa > Coneixement > Contingut

Directrius per a la instal·lació de filtre neteja auto

Dec 15, 2018

Majoria d'usuaris us demanarà el fabricant dels problemes per ser pagat atenció quan instal·lant la neteja auto filtrar. En general, el dispositiu es lliurarà amb les instruccions d'instal·lació. En instal·lar el filtre auto neteja, prestar atenció a la protecció del control de caixa, sensor i transmissió parcial per evitar danys. Connectar la canonada segons la direcció de la fletxa en l'auto neteja filtrar el cos per tal que la direcció de flux d'aigua és coherent amb el cos de la fletxa en el cos.

 

Hauria de ser instal·lat el filtre auto neteja abans de l'equip de l'aigua de ser protegit i tan a prop com possible a l'equipament de l'aigua. En el sistema de poder, el filtre auto neteja hauria de ser instal·lat entre la bomba d'aigua i l'equip de l'aigua. El més proper a l'equip de l'aigua, millor. Quan la pressió abans de l'equip de bomba i l'aigua supera la pressió límit del filtre, el filtre auto neteja també pot ser instal·lat davant de la bomba i tan a prop com possible a la bomba.

 

El mètode de connexió de vàlvula automàtica de les aigües residuals en el propi filtre neteja es divideix en vorell i sivella de fil i la canonada d'aigües residuals no hauria de ser massa llarg, preferentment no més de 10 metres. Instal·lació ha de ser considerat per facilitar el manteniment. La vàlvula apagat hauria de ser instal·lat abans i després del filtre auto neteja, i hauria de ser instal·lat la canonada de derivació. Deixeu espai suficient de manteniment en ambdós costats del filtre auto neteja. La direcció del cartutx del filtre s'ha de mantenir a la llargada del cilindre per reemplaçar el filtre.

 

Les especificacions del filtre auto neteja ha de coincidir amb el tub o flux. Quan un filtre senzill no es compleixen els requisits del sistema flux, dos o més poden ser connectats en paral·lel per complir els requisits de sistema filtració. Quan l'adopció de qualsevol tipus d'instal·lació, ha de tenir cura de fer la direcció de sortida de la vàlvula automàtica horitzontal o descendent per assegurar una descàrrega més a fons. Quan a l'exterior s'instal·la el filtre auto neteja, si us plau, presti atenció a.http://inocofiltration.com/ impermeable i rainproof