Casa > Coneixement > Contingut

Material de fibra buida i tecnologia de membrana de separació per a filtres de rentat de rentat

Sep 05, 2018

El filtre de rentat de rentat adopta la tecnologia de membrana de separació i té tecnologies avançades com la ultrafiltració de fibra buida i la membrana de microfiltració. S'utilitza àmpliament en la filtració de diverses aigües residuals, que permeten utilitzar els recursos hídrics dues vegades i protegir els recursos hídrics. A causa d'això, els filtres antilliscants també poden filtrar eficaçment les aigües residuals galvanitzades.

L'origen general de les aigües residuals d'electrolyció és la revestiment d'aigües residuals de neteja; galvanoplàstia de residus líquids; altres aigües residuals, incloent el pis del taller de rentat, el pis de rentat i els equips de ventilació condensats i corrent, corrent, degoteig i fuites a causa de fuites de dipòsit de revestiment o gestió d'operacions incorrecta Diversos dipòsits i dipòsits; i l'aigua de refrigeració de l'equip.

La qualitat de l'aigua i la quantitat d'aquestes aigües residuals de galvanoplàstia estan relacionades amb les condicions del procés de producció d'electrodeposició, càrrega de producció, gestió d'operacions i mètodes d'ús de l'aigua. La qualitat de les aigües residuals d'aigua galvanitzada és complexa i la seva composició és difícil de controlar, cosa que augmenta la seva dificultat de filtració. El filtre de rentat de rentat està fet de fibra buida, la capa d'activació de la superfície és densa, la capa de suport és d'estructura de doble fila, alta resistència a la tracció, bon efecte de rentat de vans, antioxidant, llarga vida útil i garantia a llarg termini de la qualitat de l'aigua. . http://www.inocofiltration.com/