Casa > Coneixement > Contingut

Com funciona el filtre de backflush completant la reutilització d'aigües residuals?

Nov 13, 2018

Es pot dir que la reutilització de les aigües residuals és la millor manera d'estalviar aigua ara. La reutilització de les aigües residuals és en realitat el que sovint anomenem reciclatge d'aigua. Els equips més importants utilitzats per a la reutilització d'aigües residuals són el filtre d'aigua, i l'equip de tractament d'aigües residuals que es fa servir per completar aquest procés és el filtre de refredament.

El filtre de rentat de rentat utilitza el coneixement de la física, principalment aplicant diferència de pressió per netejar i filtrar les aigües residuals. El filtre de refredament es pot utilitzar per netejar i filtrar les aigües residuals en aigua recuperable utilitzable sense utilitzar cap energia. Es pot veure que el filtre backflush és un producte pràctic que estalvia energia. L'aigua recuperada després del filtre de rentat de rentat és molt clara, ja que la seva producció d'aigua és molt alta, que oscil·la entre 10 i 3000 micres. L'aigua recuperada del filtre de flux es fa servir en una àmplia gamma d'aplicacions.

Les aigües residuals tractades pel filtre backflush poden ser reutilitzades en diverses empreses industrials que no necessiten satisfer els requisits de qualitat de l'aigua potable. Les aigües residuals tractades es poden utilitzar per a aigua de refrigeració, aigua de caldera, producció i processament d'aigua, neteja i aigua auxiliar en diversos processos de producció industrial. Les indústries que poden utilitzar aigües residuals tractades inclouen rentats de cotxes comercials, fàbriques de paper, mines, refineries de petroli, centrals elèctriques, bugaderia comercial, empreses constructores de carreteres, llocs turístics, fàbriques de cervesa i instal·lacions de fabricació de formigó, maó, tèxtil, metall i pintura.

L'aigua entra al filtre des de l'entrada d'aigua, primer filtra les impureses de les partícules més grans a través de l'element de filtre gruixut i després arriba a la malla de filtre fi i les impureses de les partícules fines es filtren a través de la malla de filtre fi i es descarrega aigua neta de la presa d'aigua. Durant el procés de filtració, la capa interior de la malla fina s'acumula gradualment, i es forma una diferència de pressió entre els costats interior i exterior. Quan aquesta pressió diferencial arriba al valor predefinit, començarà el procés de neteja automàtica. El filtre de rentat de rentat té un curt temps de rentat de rentat, i el flux i la pèrdua de pressió són petits.http: //www.inocofiltration.com/