Casa > Coneixement > Contingut

Com s'utilitza la tecnologia d'ultrafiltració del filtre autolimpiante

Mar 06, 2019

El filtre autolimpiador adopta la tecnologia de membrana de separació i disposa de tecnologies avançades com la ultrafiltració de la fibra buida i la membrana de microfiltració, i s'utilitza àmpliament per a la filtració de diverses aigües residuals. El filtre autolimpiador pot filtrar eficaçment les aigües residuals de galvanització. L'origen general de les aigües residuals de galvanoplàstia és el rentat d'aigües residuals de neteja; galvanoplàstia de residus líquids; altres aigües residuals, incloent el pis del taller de rentat, el pis de rentat i els equips de ventilació condensats i les fuites a causa del dipòsit de revestiment o maneig de l'operació incorrectament causada per diversos dipòsits i corrents de corrent, corrent, goteig i filtració; equips d'aigua de refredament.

 

Les característiques de les aigües residuals galvanitzades filtrades pel filtre autolimpiant són: la qualitat de les aigües residuals d'electrolyció, la quantitat d'aigua i les condicions de procés de la producció d'electrodeposició, la càrrega de producció, la gestió de l'operació i el mètode d'ús de l'aigua. La qualitat de les aigües residuals d'aigua galvanitzada és complexa i la composició no és fàcil de controlar.

 

El filtre autolimpiant està fet de fibra buida, la capa d'activació superficial és densa, la capa de suport és de doble fila, estructura alta de la tracció, bon efecte de rentat de vans, anti-contaminació, llarga vida útil i garantia a llarg termini qualitat de l'aigua. .

Característiques de la ultrafiltració: el sistema de ultrafiltració pot eliminar gairebé tots els bacteris, microorganismes, virus, E. coli, alguna matèria orgànica de macromolècules i tots els coloides insolubles a l'aigua.

 

L'operació estable del sistema d'ultrafiltració del filtre autolimpiant depèn del microporó cortical de la membrana de ultrafiltració de la fibra buida de la membrana de ultrafiltració; l'alta resistència i excel·lent tenacitat del filament de la membrana determinen la força de bufat del filament de membrana, i la membrana de filtració s'evita en bona mesura. El funcionament del muntatge a curt termini d'alta pressió produeix una gran àrea de filament de pel·lícules que esclata o trenca, causant directament que el component perdi la seva funció. També hi ha la gran hidrofilicitat del material de la membrana de ultrafiltració. Www.inocofiltration.com