Casa > Coneixement > Contingut

Com escollir el filtre de fabricació pròpia de la producció industrial

Apr 15, 2019

Hi ha molts líquids que s'han de filtrar en la producció industrial i les condicions de filtració de diferents líquids no són les mateixes. Per tant, és bastant complicat triar un equip de filtratge ideal. Hi ha molts factors a tenir en compte. Ara, popularitzem-ho. , trieu el filtre d’auto neteja, quins paràmetres i precaucions s’hauran de conèixer.

 

Per als filtres de neteja pròpia, la precisió de filtració és un paràmetre molt important. El filtre afecta directament la capacitat de filtratge i la precisió de filtració dels equips de filtratge. La precisió del filtre de neteja pròpia varia entre 5 i 3000 micres. Com més petita sigui la precisió, millor serà la qualitat de l’aigua. Bé, l’usuari pot triar d’acord amb la situació actual o comunicar-se amb el nostre personal per fer una elecció.

 

La segona és filtrar la quantitat d’aigua que determina la mida del filtre d’auto neteja. Com més gran sigui el volum d’aigua, més gran serà l’equip necessari. El filtre de neteja pròpia filtra el volum de l'aigua entre 4 i 2350 t / h, i el rang de mida del dispositiu és DN25-600. Es selecciona la situació real en aquest lloc. Els equips de filtratge autonetejables han de suportar la pressió del sistema durant el funcionament i han de ser informats abans de la selecció.

 

Els components de neteja del filtre de neteja pròpia estan fabricats en acer inoxidable. La carcassa del filtre de neteja pròpia té materials d’acer al carboni i acer inoxidable per triar els usuaris. Si el líquid del filtre no és corrosiu, els requeriments de material no haurien de ser massa alts quan s'utilitza el filtre, en cas contrari el cost és més alt. En aquest moment, podeu triar el material d’acer al carboni. No obstant això, a la indústria del paper, l’acer inoxidable s’utilitza generalment per les seves fortes propietats corrosives.

www.inocofiltration.com