Casa > Coneixement > Contingut

Com fer un filtre de rentatge sense error

Apr 22, 2019

Quan seleccioneu l’ajust de la pressió diferencial del filtre de retrolavat, és necessari seleccionar el dispositiu adequat segons la necessitat, per tal d’assegurar que tot el procés de rentat estigui lliure d’errors, aquestes característiques de disseny i efectes de formació són millors. Quan considerem els detalls del procés de la línia de distribució en aquesta àrea, hem de fer un bon treball amb aquests dissenys de filtració totalment automàtics i escollir un disseny de filtre que sigui més coherent amb les necessitats reals, per tal de garantir un funcionament normal i no accidental innecessari. augmentar. Opció.

Quan escollim el filtre de rentat posterior, primer hem de considerar l’efecte de rentat. Si voleu mantenir estable el valor de contrapressió d’aquest tipus de filtre de rentatge posterior, no s’observaran errors de disseny addicionals i haureu d’utilitzar-ho a la càmera frontal. L’entrada d’aire del filtre amb efecte de disseny totalment automàtic, tal mida pot garantir la consistència bàsica del disseny i el disseny del filtre es pot veure afectat sense cap error.

Després de considerar aquestes característiques de disseny i el disseny del filtre, hem de recordar utilitzar aquestes qualitats per garantir efectes operatius i errors de disseny. Aquesta característica de disseny també pot tenir millors resultats operatius. Si voleu que el disseny del filtre i el disseny del filtre mantingui l’efecte de cada capa de ventilació, cal utilitzar aquest últim filtre de rentat completament automàtic. Aquest efecte de rentat és el millor.

www.inocofiltration.com