Casa > Coneixement > Contingut

Com allargar la vida útil del filtre autonetejable

Apr 21, 2019

Els filtres són el nostre equip indispensable de depuració i el millor assistent per protegir el medi ambient. Els filtres autonetejables també són àmpliament utilitzats en la producció industrial. Però, independentment del tipus d’equipament, si voleu fer durar l’equip, hem de prendre mesures efectives per al manteniment, com ara: manteniment regular, neteja regular, inspeccions regulars, etc.

La part important del filtre és el xip de filtre, que normalment es fa d'acer inoxidable. El xip de filtre d’aquest material sovint té l’acumulació d’impureses després d’un període d’ús, la qual cosa afectarà l’eficiència de treball del dispositiu al llarg del temps. En aquest moment, hem de fer una bona neteja a temps. Només cal netejar les impureses del xip, i hem de comprovar el xip amb regularitat per detectar danys. Si es troba que el filtre està danyat, hem de substituir-lo a temps per evitar problemes innecessaris.

A més, també cal parar atenció a la pressió del dispositiu. Quan l’ull del dispositiu es redueix, el cabal es reduirà gradualment i l’efecte de filtratge es reduirà. Quan es troba amb aquesta situació, el filtre ens recorda deliberadament que parem atenció a la neteja i el manteniment.

En netejar el filtre, primer poseu el filtre substituït i cendra a la cendra i, a continuació, utilitzeu la tina de rentat per afegir aigua per infondre l’escuma i rentar-la suaument. El filtre netejat també hauria d’assecar-se a l’aire fins que es netegi el filtre. Finalment, comproveu els danys i les fuites d’aire abans d’instal·lar el filtre. La instal·lació es pot realitzar sense cap problema.www.inocofiltration.com