Casa > Coneixement > Contingut

En el procés de producció farmacèutica, el filtre de gasos hidrofòbics s’utilitza àmpliament

Apr 25, 2019

Segons els diferents requisits del procés, els requisits per a la capacitat d'intercepció es divideixen en els tres nivells següents:

Es requereixen els requisits de retenció més restrictius perquè el gas filtrat es posi en contacte amb la superfície crítica del producte final estèril o equip relacionat. Per exemple, la filtració d’aire comprimit de màquines d’ompliment asèptic, respirador de tancs d’emmagatzematge de líquid brut estèril i equips de liofilització o filtres d’extirpació de buit per a olles d’esterilització (gabinet). Els filtres de gasos per a aquestes aplicacions han de passar per experiments de desafiament microbians líquids, les proves d’integritat física necessiten associar-se a experiments amb desafiament microbians líquids.

Els requisits moderats són que el gas filtrat no entra en contacte directe amb la superfície exposada del medicament estèril, incloent el maneig de molts passos intermedis i la ventilació del procés de fermentació. Els filtres de gasos per a aquestes aplicacions han de desafiar els experiments amb microbis aerosol, la integritat física de la qual ha de ser correlacionada amb els experiments de desafiament microbians en aerosol.

És el menys exigent per a aplicacions que només requereixen una reducció dels nivells de contaminació microbiana. Com que generalment són similars als requisits del filtre d’aire de partícules d’alta eficiència (HEPA), aquests filtres solen ser provocats per aerosols dispersos per establir capacitats de retenció acceptables .www.inocofiltration.com