Casa > Coneixement > Contingut

Tractament de filtres en línia d'avantatges d'aigües residuals per recobriment d'automoció

Jun 20, 2018

El filtre en línia mostra les característiques d'una gran quantitat d'aigua tractada i grans canvis en la qualitat de l'aigua. Per tant, s'ha demostrat a través de la pràctica d'enginyeria que té un bon efecte en el procés d'aplicació i tractament de les aigües residuals de pintures d'automoció, i la qualitat de l'aigua després del tractament del filtre en línia pot complir plenament els requisits. Normes d'emissió.

 

El procés de recobriment s'utilitza àmpliament en el tractament d'aparença automotriu, i les aigües residuals es produeixen principalment durant el procés de producció. El tractament de les aigües residuals de pintures d'automoció s'ha convertit en un problema important en els projectes de tractament d'aigües residuals actuals. Després d'anys d'investigació i d'enginyeria, el filtre inline eficaç en l'ús del filtre en línia és un ús eficaç dels filtres per interceptar directament les impureses de l'aigua, eliminar aigua, sòlids suspesos, particulats, reduir la terbolesa, purificar la qualitat de l'aigua, reduir la Propòsits del sistema com la brutícia, bacteris i algues.

 

Aigües del filtre de canonada d'entrada, ja que el sistema només pot ser PLC, disseny de PAC, el sistema pot identificar automàticament el nivell d'acumulació d'impureses, el drenatge automàtic del senyal de la vàlvula de drenatge. L'operació plurianual mostra que el filtre en línia funciona de forma estable i té un bon efecte de tractament. La qualitat de l'aigua tractada és analitzada i analitzada per l'estació local de vigilància ambiental per moltes vegades. Després del tractament del filtre en línia, la qualitat de l'aigua compleix les normatives nacionals.

 

Es pot veure que l'ús de filtres en línia per tractar les aigües residuals de recobriment automotriu és una alternativa econòmica i viable a altres mètodes amb bona estabilitat, baixos tipus d'interès, operacions senzilles i manteniment.

http://www.inocofiltration.com/