Casa > Coneixement > Contingut

Control de funcionament del filtre en línia i configuració del temporitzador

May 22, 2018

El mode d'operació del filtre en línia es pot dividir en dos tipus, un és el control manual i l'altre és el control automàtic. Els passos operatius específics són diferents. A més de comprendre els modes d'operació dels dos filtres en línia anteriors, també cal saber com configurar el temporitzador que coincideix amb el dispositiu.

 

Quan la gent controla manualment el filtre de la línia de canonades, el commutador de selecció manual / automàtica s'ha de girar a la posició manual; alhora, el motor i la vàlvula de control hidràulic s'han de connectar a la font d'alimentació i s'ha d'obrir la vàlvula de control hidràulic per iniciar el drenatge. L'interruptor selector gira a la posició automàtica i entra a l'estat automàtic.

 

L'estat de control manual del colador en línia és un mitjà per comprovar si el motor i la vàlvula hidràulica de control poden funcionar normalment. Si l'estat de control manual no descarta els contaminants normalment, l'equip no funcionarà normalment en l'estat de control automàtic, de manera que aquest mètode de control és molt necessari.

 

Per descomptat, el control automàtic del filtre en línia gira el selector manual / automàtic a la posició automàtica i estableix el temps del filtre i el temporitzador de temps de buidatge. El tub inferior de nixie del temporitzador mostra el valor de configuració i el tub superior de Nixie mostra el valor de temps.

 

El mètode de configuració del temporitzador en el filtre en línia hauria de ser: premeu el botó de selecció de posició, el primer tub digital de la fila inferior parpelleja, utilitzeu la tecla d'augment per ajustar el valor, ajusteu-la i prem la tecla de selecció de posició, la segona el tub digital flamarà. Utilitzeu la tecla d'augment per ajustar el valor, i així successivament. Ajusteu el temps, el tub digital continuarà a parpellejar durant 8 segons, 8 segons després que el valor s'emmagatzemi a la memòria i no es perd la potència. Després d'ajustar el valor, premeu el botó d'inici per iniciar el temps. Si la màquina està apagada, la propera vegada que l'alimentació estigui activada, el temporitzador s'inicia automàticament i el temps s'estableix d'acord amb l'hora establerta.

 

La potència del filtre en línia, amb el selector en l'estat automàtic, el primer filtre, el temporitzador del temps de filtre per començar el temps; al mateix temps, l'interruptor de pressió també serà la diferència de pressió real i la diferència de pressió establerta, si el temps de filtre fixat i La diferència de pressió no ha arribat, la màquina també va obrir la vàlvula de clavegueram per netejar les aigües residuals, el temps de filtració es va aturar i es va iniciar el temps d'aigües residuals.

 

Quan s'aprovi el temps de descàrrega, tanqueu la vàlvula de bufat, deixeu de netejar la descàrrega, el temps de parada del temps de descongelació, el temps de sortida del temps de filtre, introduïu el següent cicle, si el temps de filtre fixat no arriba i la diferència de pressió és arribat, la màquina obre la vàlvula de bufat per netejar la descàrrega. Quan s'atura el temps de filtració, comença el temps de descàrrega de contaminants. Quan s'aconsegueix el temps de descàrrega de contaminants, es tanca la vàlvula de desbloqueig, es tanca la neteja de les aigües residuals, s'atura el temps de descàrrega de les aigües residuals i s'inicia el temps de filtració. Aquest cicle continua.http: //www.inocofiltration.com/