Casa > Coneixement > Contingut

Estructura interna de filtre automàtic backflush i les seves característiques d'ús

Nov 03, 2018

El filtre automàtic backflush és àmpliament utilitzat en la indústria d'acer per les seves úniques funcions. Cal reciclar l'aigua per a la fabricació de ferro, fabricació d'acer, colada en continu, d'acer laminat, filferro de la producció de tubs sense costura, etc. També es pot utilitzar en petroquímic, conservació de l'aigua, energia tèrmica i altres indústries. I altres ocasions on l'aigua i líquid són reciclats, pot filtrar impureses mecànics en industrial que circula l'aigua i altres líquids, més eficaç i fiable.

 

El filtre automàtic backflush està formada per un cos de tanc, una columna de filtre, un mecanisme de retrocés, un quadre elèctric, un reductor de velocitat, una electrovàlvula i un controlador de pressió diferencial. El diafragma en el tanc es divideix la cavitat interior en una cambra líquid tèrbola i una cambra clara líquida i una pluralitat de columnes de filtre estan muntats a la partició horitzontal; el líquid tèrbola enviat des de la bomba entra en la Cambra líquid tèrbola i entra en la columna de filtre a través del forat de partició. La cavitat interior, el líquid clar passa a través de la bretxa a la cambra clara líquida, i tot el líquid filtrat és fusionat a la cambra clara líquida i finalment enviat des de la sortida. Quan les impureses s'acumulen a la columna de filtre d'un cert gruix, una diferència de pressió es genera entre la Cambra líquid tèrbola i la Cambra de líquid clar. En aquest moment, el mecanisme de retrocés pot ser controlat automàticament pel director de pressió diferencial, o el sistema de retrolavado pot ser activat manualment per eliminar el residu de filtre.

 

El filtre automàtic backflush utilitza pròpia supernatant de filtrat d'auto-neteja la columna de filtre sense la necessitat d'eliminar el filtre i netejar i no requereix un sistema de neteja addicional. Ja que té diverses columnes de filtre instal lat en el tanc al mateix temps, cada columna de filtre és rentar un per un durant el backwashing, i les altres columnes de filtre continuar treballant per garantir el subministrament continuat de líquid.

 

La columna de filtre al filtre automàtic backflush està feta de filferro inoxidable de secció trapezoïdal soldats en una estructura poligonal, que té gran resistència i la resistència a la corrosió. Una bretxa de filtre precís i una zona en forma de V davant la direcció de líquid es formen entre cada costat dos cables d'acer, i es recullen les partícules més grans de l'escletxa per formar una capa de filtre, així més millorant la precisió de filtració. La zona en forma de V també proporciona un angle de llançament adequades per fàcil eliminació d'impureses durant backwashing.http://www.inocofiltration.com/