Casa > Coneixement > Contingut

Disseny laminat de filtre automàtic laminat Ús de pla centrífug

May 26, 2018

Després d'una investigació contínua, la funció del filtre de rentat complet automàtic s'ha trencat encara més. Es tracta de dissenyar la tecnologia de disc centrífuga única en la funció comuna del filtre automàtic laminat de rentat, que pot ajudar els usuaris a estalviar despeses, mentre que més estalvi d'energia i estalvi d'aigua.

Per als filtres de rentat automàtic laminat, el laminat de filtre ranurat és el seu element central per a una filtració 3D més precisa i precisa. L'embolcall hidràulic de filtres de filtres s'inicia automàticament d'acord amb les diferents necessitats i es realitza en qualsevol moment. Atès que els processos de filtració i rentat de rentat dels equips es realitzen al mateix temps, el manteniment automàtic del sistema no afecta el flux d'aigua filtrat.

Es pot observar que el filtre automàtic laminado de backflushing aconsegueix simultàniament la filtració superficial i la filtració profunda, i aconsegueix una filtració precisa i segura. Sobre aquesta base, a més del disseny del disc espiral, es produeix un efecte centrífug únic, de manera que les partícules grans a l'aigua es llencen a la paret interior del filtre, lluny de la xapa laminat abans d'entrar a la laminació del filtre per a la profunditat filtració, amb la qual cosa es redueix considerablement. La freqüència de neteja dels laminats del filtre aconsegueix el propòsit de reduir el manteniment dels costos i estalviar aigua del filtre.

Quan el filtre de rentat automàtic laminat es troba en la fase de filtració, l'aigua entra a través de l'entrada del filtre i el pistó del nucli de filtre premeu els laminats amb força. El disc centrífug especial del disc centrífug es troba a la part inferior del nucli del filtre. Quan l'aigua entra al filtre i entra en contacte amb les fulles de plàstic del disc centrífug en direcció tangencial, l'efecte centrífug resultant produeix aigua que transporta grans partícules d'impureses a la paret interna del filtre i es concentra a la part superior del filtre. L'aigua que transporta menys impureses controla els filtres, redueix considerablement la freqüència de neteja requerida per a les laminacions i aconsegueix un efecte més senzill de conservació d'aigua i manteniment d'equips.

La filtració profunda de la filtració del filtre automàtic del filtre passa a través de la filtració primària del disc centrífug, partícules grans d'impureses romanen fora de la laminació del filtre i l'aigua continua travessant els buits entre els laminats en la filtració profunda dels tres -espacio dimensional. L'aigua neta filtrada s'apil·la. La cavitat interior del xip surt de la sortida, i les impureses que queden al filtre es netegen durant la fase de rentat de residus.

A la fase de rentat, s'elimina el pistó del filtre del filtre automàtic laminat automàtic i es llancen les laminacions. El flux de rentat es treu del orifici del cilindre del cartutx de filtre i es polvoritza en la direcció de la fletxa verda sobre els laminats solts, fent que les laminacions es moguin lateralment i longitudinalment. I la laminació és netejada a fons pel corrent d'aigua sota la ràpida rotació de la laminació i després descarregada de l'abocador de clavegueres. Http://www.inocofiltration.com/