Casa > Coneixement > Contingut

Procés de fabricació i mètode d'instal·lació del filtre posterior

Nov 21, 2018

El filtre posterior és en realitat relativament compacte en l'estructura, i hi ha un model original d'emmotllament integral de filtres i la seva tecnologia de processament; mitjançant l'ús de processos avançats de fabricació, es poden evitar diverses filtracions provocades per la soldadura de la carcassa d'acer. En la producció de filtre posterior, s'utilitzen materials de ferro dúctil d'alta resistència per proporcionar una bona protecció contra la corrosió, que ajuda a allargar la vida equips.

L'element de filtre és la part principal del filtre posterior. L'element de filtre d'alta precisió no només té la funció de no usar mai, però també garanteix que mai es deformarà en la prova de pressió.

Per a la pantalla de filtre gruixut i fi del filtre posterior, la malla soldada d'acer inoxidable s'utilitza en gran mesura i hi ha una planxa de tamís i una pantalla que formen directament l'estructura interior i externa de doble capa; És l'ús directe del mètode de neteja activa, i és precisament per això, en realitat és millorar la seva capacitat anti-interferència, la neteja serà més completa.

Quan instal·leu el filtre posterior, només cal connectar-vos directament a la canonada segons la direcció de l'aigua a la fletxa del cilindre de l'equip. No obstant això, cal assenyalar que la presa de corrent s'ha de considerar a la part inferior tant com sigui possible per facilitar la descàrrega fluida de deixalles. Http://www.inocofiltration.com/