Casa > Coneixement > Contingut

Moltes raons per les quals els filtres de borsa reemplacen els cartutxos de filtre

Feb 24, 2019

El filtre de la bossa és un sistema de filtre d'ús comú. Atès que la cistella de malla metàl·lica és subjecta a la bossa del filtre, el líquid flueix des de l'entrada i passa a través de la bossa del filtre i surt de la sortida. En el procés, les impureses en el líquid s'interceptarà eficaçment a la bossa del filtre amb la finalitat de la filtració; després d'això, la borsa de filtre del filtre de la bossa es pot reemplaçar i es pot utilitzar contínuament.

 

Independentment de les característiques del propi filtre de la bossa o del seu efecte filtrant, es pot veure que substituirà gradualment l'equip de filtre de tipus filtre, convertint-se en la primera opció per a operacions de filtració en diverses indústries. La superfície efectiva de la bossa de filtre en el filtre de la bossa és molt més gran que l'àrea del filtre, de manera que la seva capacitat de filtratge és gran, el volum és petit i el volum de la brutícia és gran; la bossa de filtre és superior a l'element del filtre en termes de cost i eficiència.

 

A més, basant-se en el principi de treball i l'estructura del filtre de la bossa, és convenient i ràpid substituir la bossa de filtre i el filtre no està net, estalviant temps i treball. A més, la velocitat de fuita lateral de la bossa de filtre és reduïda, el que garanteix la qualitat de la filtració, i la velocitat de fuga lateral de l'element de filtre és gran.

 

El filtre de la bossa pot portar més pressió de treball, té pèrdues de pressió petites, un baix cost de funcionament i un efecte obvi d'estalvi d'energia; la seva precisió també millora constantment, i actualment ha arribat a 0,5 micres, de manera que el rang d'aplicacions és ampli, l'ús és flexible i el mètode d'instal·lació és molt divers. Es pot utilitzar amb filtres autolimpiants, filtrants de membrana o altres sistemes de filtració per satisfer les diferents necessitats.

 

Fins ara, els filtres de bosses s'han utilitzat en molts camps, com petroquímics, recobriments, tintes de resina, alimentació i begudes, electrònica, farmàcia, processament metàl·lic, tractament d'aigua i indústria de la membrana. Pot fer que la puresa del producte hagi millorat encara més. Www.inocofiltration.com